Ana SayfaÜnlülerAjda Pekkan'ın olaylı gecesi, kardeşinin evine sığınmasıyla bitti

İlgili Postlar

Ajda Pekkan’ın olaylı gecesi, kardeşinin evine sığınmasıyla bitti

Ajda Pekkan’ın olaylı gecesi, kardeşinin evine sığınmasıyla bitti… Usta sanatçı Ajda Pekkan, olaylı bir gece geçirdi. Sevgilisi ile birlikte eğlenmek isteyen Ajda Pekkan, adrenalin dolu anlar yaşadı. Ajda Pekkan, çareyi kardeşinin evine sığınmakta buldu. Ajda Pekkan, olaylı gecede neler yaşadı? Neden kardeşi Semiramis Pekkan’ın evine sığındı? Gecede neler yaşandı? Neden kaçma gereği hissetti? Detaylar haberimizde…

Ajda Pekkan Büyük Hüsran Yaşadı

Ajda Pekkan’ın olaylı gecesi

Türkiye’nin süperstarı Ajda Pekkan, sevgilisi Bülent Çavuşoğlu ile birlikte Nişantaşı’nda düzenlenen bir partiye katıldı. Ajda Pekkan ve Bülent Çavuşoğlu, partide üç saat kadar birlikte eğlendi. Sıra partiden ayrılmaya gelince adrenalin dolu anlar geldi çattı.

Ajda Pekkan kimdir?

Ajda Pekkan ters köşe yapmak istedi

Ajda Pekkan, mekan çıkışında kendilerini bekleyen basın mensuplarına sevgilisi Bülent Çavuşoğlu ile birlikte görüntü vermemek için ilginç yollara başvurdu. Ajda Pekkan, mekandan çıkmak isterken önce kendi aracını sanki aracı ile çıkacakmış gibi mekanın ön kapısına getirtti. Ancak, basın mensuplarına ters köşe yapmak isterken başarılı olamadı.

Ajda Pekkan başarılı olamadı

Aracı ön kapıda beklerken, Ajda Pekkan ve sevgilisi Bülent Çavuşoğlu mekandan başka bir araç ile ayrılmaya çalıştı. Ancak, başarılı olamadı. Ajda Pekkan, basın mensuplarının dikkatinden kaçamadı. Ajda Pekkan, bu yöntem başarılı olmayınca, kendi aracını otelin garajına getirtti.

Güvenlik görevlileri basın mensuplarını engellemeye çalıştı

Ajda Pekkan ve sevgilisi Bülent Çavuşoğlu’nun görüntülenmesinin engellemek isteyen otelin güvenlik görevlileri ile basın mensupları arasında gerginlik yaşandı.

Ajda Pekkan'ın olaylı gecesi
Ajda Pekkan’ın olaylı gecesi

Polislerden yardım istedi

Ajda Pekkan, sonunda otelden ayrıldı. Ancak, basın mensuplarının takibinden kaçamadı. Ajda Pekkan, trafikte ilerlerken Beşiktaş’ta çevirme yapan trafik polislerinden yardım istedi. Trafik polisleri basın mensuplarını oyalarken, Ajda Pekkan ve sevgilisi Bülent Çavuşoğlu gözlerden uzaklaşmaya çalıştı.

Ajda Pekkan’ın olaylı gecesi, kardeşinin evine sığınmasıyla bitti

Süperstar Ajda Pekkan, çareyi arkadaşıyla kardeşi Semiramis Pekkan’ın Arnavutköy’de bulunan evine sığınmakla buldu.

Ajda Pekkan, sevgilisi Bülent Çavuşoğlu ile birlikte Nişantaşı’nda düzenlenen bir partiye katıldı. Ajda Pekkan ve Bülent Çavuşoğlu, partide üç saat kadar birlikte eğlendi. Sıra partiden ayrılmaya gelince adrenalin dolu anlar geldi çattı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler