Ana SayfaÜnlülerAjda Pekkan Büyük Hüsran Yaşadı!

İlgili Postlar

Ajda Pekkan Büyük Hüsran Yaşadı!

Ajda Pekkan büyük hüsran yaşadı! Türk Pop Müziğinin Süperstar’ı Ajda Pekkan almak için uğraştığı aile yadigarı satılınca büyük bir şok yaşadı. Ajda Pekkan’ın bir türlü satın alamadığı bu mülk nedir? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Ajda Pekkan Tekne Pozu İle Dikkat Çekti

Ajda Pekkan büyük hüsran yaşadı

Ajda Pekkan büyük hüsran yaşadı! Türk Pop Müziğinin yaşayan efsanelerinden birisi olan Süperstar Ajda Pekkan, aldığı haberle büyük bir üzüntü yaşadı.

Ajda Pekkan kimdir?

Ajda Pekkan Büyük Hüsran Yaşadı
Ajda Pekkan Büyük Hüsran Yaşadı

Villasını alan olmayınca inidirim üstüne indirim yaptı

Yıllardır doğup büyüdüğü aile yadigarı yalıyı almak için çaba sarfeden Süperstar Ajda Pekkan, öğrendiği haberle adeta yıkıldı. Uzun yıllardır Bahçeköy’de ki villasını elinden çıkartıp, Boğaz’da doğup büyüdüğü yalıyı almak için uğraş veren Ajda Pekkan, indirim üstüne indirim yapmıştı.

Villasını 8 milyon 700 bin dolardan satışa çıkarttı

İlk olarak doğup büyüdüğü Boğaz’da ki yalının satışa çıkması ile beraber kendisine ait olan Bahçeköy’deki villayı 8 milyon 700 bin dolardan satışa çıkartan Ajda Pekkan, alıcı olmayınca indirim yapmak zorunda kalmıştı.

Villası için istediği fiyattan alıcı bulamayan Süperstar Ajda Pekkan, ailesine ait yalıyı alabilmek için villasının fiyatını 7 milyon 500 bin dolara kadar düşürmek zorunda kaldı.

Aile yadigarı yalı 2 ay önce satılmış!

1 milyon 200 bin dolarlık büyük indirime rağmen satılayaman villa yüzünden ünlü sanatçı büyük bir üzüntü yaşadı.

Ajda Pekkan kendi mülkünü satmak için uğraştığı sırada aslında aile yadigarının yaklaşık iki ay evvel satıldığı ortaya çıktı. 2 buçuk milyon dolardan satıldığı öğrenilen yalıyı, isminin açıklanmasını istemeyen doktor bir çiftin aldığı öğrenildi.

1936 yılında ünlü sanatçının amcası inşa ettirdi

72 yaşındaki ünlü sanatçının doğup büyüdüğü 150 metrekarelik 6 odalı yalıyı, Pekkan’ın amcası Ali Pekkan 1936 yılında inşa ettirmişti. Bahçeköy’de ki villasını satamadığı için Boğaz’da ailesine ait yalıyı alamayan Ajda Pekkan’ın çok üzgün olduğu öğrenildi.

Süperstar Ajda Pekkan’ın Bahçeköy’de bulunan villası 3 dönüm arsa üzerine kurulu ve bin 100 metrekare kapalı alanı, 6 odası, 2 salonu, 6 banyosu, yüzme havuzu bulunuyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler