Ana SayfaÜnlülerHande Yener nişan yüzüğünü attı mı?

İlgili Postlar

Hande Yener nişan yüzüğünü attı mı?

Hande Yener nişan yüzüğünü attı mı? Ünlü şarkıcı Hande Yener, konserinde unutulmaz anlara imza attı. Eşsiz performansı ve sahne şovları ile tüm dikkatleri üzerine çeken Hande Yener, nişanlısı Ümit Cem Şenol ile ayrıldı mı? Hande Yener nişan yüzüğünü attı mı? Büyük aşk sona mı erdi? Detaylar haberimizde…

Hande Yener tacize uğradı, oğlu yumrukladı!

Hande Yener’den unutulmaz performans

Ünlü şarkıcı Hande Yener, önceki akşam İstanbul Ataşehir’de bulunan bir alışveriş merkezinde hayranları ile bir araya geldi. Hande Yener, su, ateş, lazer ve ışık şovlarına sahip bir havuz üzerine kurulan bir sahnede eski ve yeni olmak üzere en sevilen şarkılarını seslendirdi. Yener, muhteşem performansı ile dikkat çekerken, kendisini dinlemeye gelen hayranlarından tam not almayı başardı.

Hande Yener kimdir?

Hande Yener nişan yüzüğünü attı mı? Hande Yener ve Ümit Cem Şenol ayrıldı mı?

Hande Yener’in, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı nişanlısı Ümit Cem Şenol’un yüzüğünü takmadığı dikkat çekti. Hemen akıllara ayrılık ihtimali geldi. Hande Yener, sohbet ettiği basın mensuplarına nişan yüzüğünün parmağında olmaması ve nişanlısı Ümit Cem Şenol ile yaşadığı aşkla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: Ben işimle evliyim. Nişanlımla ilişkimiz iyi gidiyor. Bakalım 2019 yılında neler olacak, göreceğiz. Beraberiz, hiçbir problem yok. Her şey yolunda ve güzel.

Hande Yener’in nişanlısı Ümit Cem Şenol kimdir?

Hande Yener ve Ümit Cem Şenol aşkı tam gaz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler