Ana SayfaDizilerSiyah Beyaz Aşk'ta bir ölümün ardındaki sır aydınlanıyor!

İlgili Postlar

Siyah Beyaz Aşk’ta bir ölümün ardındaki sır aydınlanıyor!

Siyah Beyaz Aşk’ın yayınlanan 29.bölüm fragmanında, bir ölümün ardındaki sır aydınlanıyor! Namık Emirhan ve Ferhat artık yüzleşiyor! Ferhat, babası berber Necdet’in ölümünün arkasındaki sır perdesini yeni bölümde öğreniyor. Acaba, bu gerçekleri öğrenen Ferhat, nasıl bir hamle yapacak? Merak ediliyor.

Siyah Beyaz Aşk dizisinde, final sesleri yükseliyor!

Son bölümde Aslı’nın öğrendiği gerçek, her şeyin seyrini değiştirdi!

Kanal D’nin pazartesi akşamlarına damgasını vuran dizisi Siyah Beyaz Aşk’ın 7 Mayıs’ta ekranlara gelecek olan yeni bölümü için tüm nefesler tutulmuş durumda. Geçtiğimiz pazartesi akşamı yayınlanan 28. son bölümde; Aslı, Özge’nin Ferhat’ın kızı olduğunu öğrenmiş ve evden gitmeye karar verse de beklenmedik bir durumla karşılaşmış ve bu gitme planını ertelemek zorunda kalmıştı. Ferhat ise Aslı’nın gitmesine engel olmak için elinden geleni yapmıştı. Aslı ve Ferhat aşkı bu büyük engeli aşabilecek mi? Yeni bölümde merak edilirken, Ferhat ise diğer taraftan Yusuf’un peşine düşmüştü.

Yusuf, Ferhat’ın tüm hayatını değiştirecek sırları bilmektedir. Namık ise bu bilgileri nedeniyle Yusuf’u, Ferhat’tan uzaklaştırmak için elinden geleni yapsa da Ferhat, bu sırra iyice yaklaşmıştır artık. Ama yine önüne bir engel daha çıkmıştır.

Vildan ise intihar girişiminde bulunmuştur. Hala Ferhat’a karşı umutlarını sürdüren Vildan, eve geri dönmüştür ve Aslı ve Ferhat arasında yaşanan gerginlik epey bir işine gelmiştir.

Cüneyt, Jülide ile kurduğu yeni iş birliğinin meyvelerinden tam da faydalanmak isterken; eve geri dönmek için Gülsüm’den de destek alan Abidin ise Cüneyt’i yakalayıp Ferhat’a teslim etmenin planlarının peşindedir.

Siyah Beyaz Aşk, Adı Zehra, Fazilet Hanım ve Kızları! 3 dizide aynı hataya düştü!

Siyah Beyaz Aşk 29. Bölümde neler olacak?

Ferhat ve Aslı’nın ilişkilerindeki dalgalanmalar, yaşadıkları son olaylardan sonra ayrılıklarına zemin hazırlamış, hala Ferhat’a karşı umut besleyen Vildan ise bu durumları fırsat bilmişti.

Yiğit ile Ferhat’ın arasında yaşanan, tartışmalı ve hesap soran konuşmalardan sonra Ferhat; Namık Emirhan ile ilgili gizli kalan sırları öğrenir. Ferhat’ın, Namık’la yüzleşmeye karar vermesiyle, babası Necdet’in ölümüyle ilgili sır perdesi aralanacaktır. Acaba, Namık nasıl bir itirafta bulunacak? Ferhat, nasıl bir hamle yapacak? İzleyip göreceğiz…

Siyah Beyaz Aşk oyuncu kadrosu

İşte, Siyah Beyaz Aşk 29. Bölüm Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=km0ael18Dfo

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler