Ana SayfaDizilerEngin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul'dan ayrılıyor! Dizi final mi yapacak?

İlgili Postlar

Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul’dan ayrılıyor! Dizi final mi yapacak?

Diriliş Ertuğrul dizisinin Ertuğrul Bey’i Engin Altan Düzyatan, diziden ayrılıyor. Yoksa Diriliş Ertuğrul finale mi sürükleniyor. Detaylar haberimizde…

Diriliş Ertuğrul yeni fragmanında şaşırtan ölüm sahnesi…

Ertuğrul Bey’in sonu geldi. Engin Altan Düzyatan Diriliş’ten ayrılıyor!

TRT1 ekranlarının yayınlanmaya başladığı günden bu yana izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisi, finale mi gidiyor? Dizinin Ertuğrul Bey karakterine hayat veren ismi Engin Altan Düzyatan, Diriliş Ertuğrul’dan ayrılıyor. Ertuğrul Bey’in sonu yakın.

Engin Altan Düzyatan kimdir?

Diriliş Ertuğrul final mi yapıyor?

Diriliş Ertuğrul dizisi, önümüzdeki sezon Osman Bey dönemine geçiş yapacak. Dizide yeni bir dönem başlayacak. Bu nedenle Engin Altan Düzyatan’ın hayat verdiği Ertuğrul Bey karakteri ölecek. Aslında Diriliş Ertuğrul için tam olarak final yapacak diyemeyiz. İsim ve senaryo değişikliği ile anlattığı dönemin yeni bir aşamasına geçiş yapacak. Bu nedenle de ismi de değişecek, oyuncuları da.

Dizide Halime Hatun karakterine hayat veren Esra Bilgiç Töre, diziden ayrıldı bile. Senaryo gereği hayatını kaybeden diziden ayrılan Töre, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak ayrılık nedenini anlattı. Töre, açıklamasında “Dört senemi dolu dolu geçirdiğim her sahnesini çok severek ve çok büyük bir istekle oynadığım Halime Sultan karakterine, yeni sezon hikayesinin değiştirilecek olması sebebiyle son verdik. Beni böylesine sevdiğiniz ve sahiplendiğiniz için, en başından bugüne kadar ailenizden, evinizden biri gibi gördüğünüz için size minnettarım. Sevgili yapımcı ve senaristimiz Mehmet Bozdağ ve yönetmenimiz Metin Günay’a teşekkür ederim. Ve tabi ki bu işin bana kazandırdığı canım dostlarım, Hülya Ablam, Altan ,Ezgi’m, Ayberk Abim, Burçin, Yaman’ım, Nurettin Abi, Cengiz, Kaan, Murat Abi, Celal, Edip , Hakan, Batuhan, Gökhan. Yönetmenlerim Ahmet ve Fethi, görüntü yönetmenim Ömer Abi. Çalışkan dostum Begüm’üm, temiz kalplim Büşra’m, Hazal, Aydın, Halil, Ömer… Canım sanat ekibim Levent ,Ecem, Tekin. Makyaj ekibim Buse’m Feride’m ve Sevtap Abla. Kostüm Nildağ, Elif, Nazlıcan, Seda. Bizimle terleyen emekçi Set ekibimiz Okan, Semih. Canım Reji Gülen’im ve Tolga beni gönülden seven tüm fan hesaplarım ve daha sayamadığım buraya sığamayacak onlarca isim. Sizi çok sevdiğimi biliyorsunuz. Yolunuz açık olsun, ayağınıza taş değmesin. Ertuğrul Bey , Hayme Ana, Gündüz’üm, Savcı’m ve Osman’ım size emanet.” ifadelerine yer verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler