Ana SayfaÜnlülerŞişe Fırlatılınca Sahneyi Terk Etti!

İlgili Postlar

Şişe Fırlatılınca Sahneyi Terk Etti!

Geçtiğimiz günlerde Van’da konser veren İlyas Yalçıntaş ilginç bir olay yaşadı. Hayranları tarafından organizsayon şirketinden kaynaklanan problemlerden ötürü tepki olarak sahneye şişe fırlatılınca sahneyi terk etti!

İlyas Yalçıntaş Kimdir?

Gerginlik Çıktı!

İlyas Yalçıntaş

İlyas Yalçıntaş’ın Van’da ki konserinde sanatçıyı loca dan izlemek isteyen kişiler bilet aldıktan sonra konser alanında o locaların başka kişilerede satıldığını görünce olay çıkardı. Organizasyon şirketinden kaynaklanan bir problem olduğunu öğrenen dinleyiciler kısa sürede yaşanan olaylara tepki vermek amacıyla yetkililerle tartışmaya başladı.

Şişe Fırlatılınca Sahneyi Terk Etti!

İlyas Yalçıntaş

Yaşanan gerginlikler sonucunda bazı dinleyiciler şirkete ve İlyas Yalçıntaş’a tepki olarak sahneye bozuk para şişe vb maddeler fırlatmaya başladı. Önce atılan maddeleri görüp sessiz kalan sanatçı daha sonra atılan şişeyi görünce tepkisiz kalamayıp şişeyi seyircilere göstererek sahneden indi. Beklemediği bir muamele gören İlyas Yalçıntaş bu kadar gerginliğin ardından ve kendisine zarar geleceğini düşünerek sahneyi terk etmeyi tercih etti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler