Ana SayfaÜnlülerAyla Çelik'ten Hayranlarına Arapça Mesaj!

İlgili Postlar

Ayla Çelik’ten Hayranlarına Arapça Mesaj!

Bu yaza yep yeni bir albümle merhaba diyen Ayla Çelik “Daha Bi Aşık” albümüyle çok sevildi. Hem Türkiye hem de Ortadoğu’dan yoğun ilgi gören albümün başarısından son derece mutlu olan Ayla Çelik, Ortadoğu’daki sevenlerini unutmayarak bir video yayınladı. İşte Ortadoğu’daki dinleyicilerine Ayla Çelik’ten hayranlarına Arapça mesaj!

“Bağdat” Popülerliğini Korumaya Devam Ediyor

2016 senesinde Beyazıt Öztürk ile “Bağdat” parçasını seslendiren Ayla Çelik dinleyicisi tarafından büyük bir beğeniyle karşılanmıştı. Çıkış yaptıktan kısa bir süre sonra YouTube’da milyonlarca kişi tarafından tıklanma alan şarkı çıkışından 3 sene sonra da dinleyicilerin en sevdiği parçalar arasında yer alıyor.

Ayla Çelik “Daha Bi’ Aşık”!

“Daha Bi Aşık”a Yoğun İlgi

Kendine özgü sesiyle çok sevilen başarılı sanatçının sevenleriyle yeniden buluştuğu albüm “Daha Bi Aşık” dinleyicisinden tam not aldı. Dinledikçe daha çok sevilen dört şarkıyı barındıran albüm Türkiye’de olduğu kadar Ortadoğu ülkelerinde de büyük bir beğeniyle karşılanan albümün ilk klip parçası albüme adını veren “Daha Bi Aşık” kısa sürede YouTube’da 4 milyon izlenmeyi geçti.

Ayla Çelik’ten Hayranlarına Arapça Mesaj!

“Bağdat” şarkısıyla büyük bir çıkış yapan başarılı şarkıcı Ayla Çelik Ortadoğu ülkelerinde de adından büyük bir övgüyle bahsettiriyor. Özellikle Arabistan ülkelerinde çok sevilen şarkıcı, Ortadoğu’nun dijital müzik platformu olan Anghami’nin “Türkçe Hit” listesinin kapağı oldu. Hayranlarından gelen yoğun istek üzerine Ortadoğu’daki sevenleri için “Arapça” seslendirdiği bir video çeken Ayla Çelik’ın mesajı büyük bir coşkuyla karşılandı.

Ayla Çelik Kimdir?

Ayla Çelik'ten Hayranlarına Arapça Mesaj!
Ayla Çelik Hayranlarına Arapça Mesaj!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler