Ana SayfaKültür ve SanatMüzikAyla Çelik "Daha Bi' Aşık"!

İlgili Postlar

Ayla Çelik “Daha Bi’ Aşık”!

Sevilen besteci ve yorumcu Ayla Çelik, yepyeni albümü “Daha Bi’ Aşık” müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Müzikseverlerin dillerinde pelesenk olmuş birçok şarkıyı Türk Pop müziğine kazandırmış başarılı sanatçı, yine müzikseverleri oldukça mutlu edecek bir albümle “Daha Bi’ Aşık” ile giriyor.

Ayla Çelik’in prodüktörlüğünü de üstlendiği besteler, Gökhan Tepe, Serdar Aslan, Jean Marie Riachi; sözler ise Hakkı Yalçın, Şebnem Sungur gibi başarılı isimlerin eşlik ettiği albüm 14 şarkıdan oluşuyor. Düzenlemeler ise Okay Barış, Alper Atakan, Orhan Sancak, Serkan Ölçer ve Erhan Bayrak’ın imzaları taşıyor. Yeni şarkıların yanı sıra albümde bir de söz ve müziği Erkin Koray ait olan “Çok Derinlerde” Ayla Çelik’in yorumuyla yeniden müzikseverlerle buluşuyor.

Ayla Çelik Kimdir?

Bu Albüme “Daha Bi’ Aşık” Olacaksınız!

Nihat Odabaşı yönetmenliğinde Beykoz Kundura Fabrikası’nda kalpleri ısıtan bir aşk şarkısı olan “Daha Bi’ Aşık”a  oldukça romantik bir klip çekildi. Klipte Amerikalı model Jefferson West Ayla Çelik’e eşlik etti. Ayla Çelik VFX tekniğinin kullanıldığı klipte, sırılsıklam aşık bir kadını canlandırıyor. Ayla Çelik albümün tüm görsel dünyasını Nihat Odabaşı’na teslim etti ve albümün fotoğrafları için de yine ünlü fotoğrafçının objektifinin karşısına geçti.  Ayla Çelik’in birbirinden renkli karelerinin olduğu fotoğraflarda ve klibinde destil danışmanlığı ise Bilgecan Koçana , makyajı ise Erkan Uluç, saçı Seyit Karakaş ve Mehmet Tiren tarafından  yapıldı.

2 Ağustos’ta tüm dijital platformlarda ve müzik marketlerdeki yerini alacak olan “Daha Bi’ Aşık” albümü Sony Music etiketiyle yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler