Ana SayfaÜnlülerÜnlü Arabeskçi Selahattin Özdemir Hayatını Kaybetti!

İlgili Postlar

Ünlü Arabeskçi Selahattin Özdemir Hayatını Kaybetti!

Türkiye’nin önde gelen usta arabeskçileri arasında olan Selahattin Özdemir bugün yaşamını yitirdi. Öncesinde Mersin Yenişehir’de atlattığı kalp rahatsızlığı sebebiyle uzun bir zamandır tedavi gören usta arabeskçi Selahattin Özdemir hayatını kaybetti! Detaylar Haberimizde..

Ünlü Arabeskçi Selahattin Özdemir Hayatını Kaybetti!

Geçtiğimiz hafta Yenişehir ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’ndeki yaşadığı evinde hastalanıp hastahaneye kaldırılan Selahattin Özdemir, yapılan tedavilerin ardından yoğun bakım ünitesine alınmıştı.

Bugün öğrenilen bilgiye göre 58 yaşındaki usta sanatçı Selahattin Özdeimir kaldığı Toros Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağman yaşamını yitirdiği öğrenildi. Kötü haberini alan Selahattin Özdemir’in akrabaları ve hayranları hastaneye gittiler.

“Nefesim Kesiliyor”

Selahattin Özdemir’in erkek kardeşi Suat Özdemir ve ağabeyi Sabahattin Özdemir, acı haberin ardından ağlayarak birbirlerine sarıldılar. Kardeş Suat Özdemir’in, habercilere yaptığı açıklamada, “Ağabeyimin sağlığı gayet iyiydi. Geçen günlerde beni telefonla arayarak ‘Nefesim kesiliyor’ dedi. O sırada kalp krizi geçiriyormuş. Ben de hemen sağlık ekiplerini evine yolladım. Önce özel bir hastaneye, oradan da sevkle Toros Devlet Hastanesine götürüldü. Sevenlerinin başı sağ olsun. Türkiye büyük bir değerini kaybetti. Ölüm haberiyle birlikte kötü olduk. Uğraştık, çabaladık ama onu hayata döndüremedik.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler