Ana SayfaÜnlülerSinem Umaş Hakim Karşısına Çıktı!

İlgili Postlar

Sinem Umaş Hakim Karşısına Çıktı!

Sinem Umaş hakim karşısına çıktı! Katıldığı “Gelinim Olur Musun?” programıyla tanınan Sinem Umaş, geçtiğimiz Ekim ayında polis tarafından darp edildiğini iddia etmişti. Polis memurlarına mukavemet gösterdiği ve hakaret ettiği gerekçesiyle karakolluk olan ve memurlarla karşılıklı birbirlerinden şikayetçi olan Umaş, bugün hakim karşına çıktı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Sinem Umaş ve Didem Soydan Birbirlerine Girdiler!

Sinem Umaş hakim karşısına çıktı!

Sinem Umaş hakim karşısına çıktı! Geçtiğimiz Ekim ayında gece saatlerinde içkili yakalanan ve polis tarafından darp edildiğini iddia eden Sinem Umaş, bugün hakim karşısına çıktı.

Polis memurları tarafından darp edildiğini iddia eden ve karakolluk olan Sinem Umaş, “Gece yarısı aldığım biraları hangi tekel bayiinden aldığımı söylemediğim için polislerce yerlerde sürüklendim. Bileklerime ters kelepçe takıldı.” şeklinde olayı açıklamıştı.

Polis memurları ile karşılıklı birbirlerinden şikayetçi olan Sinem Umaş hakkında, “Görevi yaptırmamak için direnme”, “Kamu görevlisine karşı alenen hakaret” ve “Kamu malına zarar verme” suçlarından dava açılmıştı.

Sinem Umaş'ın yayın yasağı talebi hakim tarafından reddedildi.
Sinem Umaş’ın yayın yasağı talebi hakim tarafından reddedildi.

Gelinim Olur musun? Sinem şimdi nerede , ne yapıyor?

İki polis üzerime gelince yere düştüm ve beni yerde sürüklemeye başladılar

İddianamede Sinem Umaş’ın 2 yıl 9 aydan 13 yıl 4 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edilmesinin ardından Umaş ve iki polis memuru bugün İstanbul Adliyesi’ne gelerek Asliye Ceza Mahkeme’sinde hakim karşısına çıktı.

Mahkemede ifade veren Sinem Umaş, şu ifadede bulundu:

“Olay günü ben köpeğimle beraber yürüyordum. İki polis yanıma gelerek elimde bulunan poşette ne olduğunu sordu. Sonrasında elimde bulunan poşeti alarak karakola giderek imza atmam gerektiğini söyledi. Büfeye gittiğimizde alkolü oradan almadığımı işletmeci de söyledi. Daha sonra bana imza at gidebilirsin dediler. Bende imza atmayacağımı söyledim. Bunun üzerine iki polis üzerime gelince yere düştüm ve beni yerde sürüklemeye başladılar. Mahalleli de polislere müdahale edince ekip çağırdılar.

Tanıklık yapacak arkadaşımı korkuttular

Polisler bana eve gidebilirsin dedi ancak yerde sürüklendiğim için polislerden şikâyetçi olacağımı söyledim. Olayı gören Duygu isimli kişi tanıklık yapacağını söyleyince Kerem isimli polis tehditler savurmaya başladı. Karakolda bu olayları anlatmak istemedim bu nedenle susma hakkımı kullanarak savcılıkta ifade verdim”

Tanıkların dinlenilmesi ve olay gününe ait kamera kayıtlarının incelenmesinin ardından önümüzdeki günlerde devam edilecek davada Sinem Umaş’ın davanın basına kapalı olarak yürütülmesi talebi hakim tarafından reddedildi.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler