Ana SayfaDedikoduGelinim Olur musun? Sinem şimdi nerede? ne yapıyor?

İlgili Postlar

Gelinim Olur musun? Sinem şimdi nerede? ne yapıyor?

Bir dönem televizyon ekranlarının en çok izlenen “Gelinim Olur musun?” isimli evlilik programının en çok konuşulan gelin adayı Sinem Umaş uzun zamandır ekranlarda görünmüyor. Sinem, şimdi nerede ve ne yapıyor? Detaylar haberimizde…

Sinem Umaş kimdir?

Gelinim Olur musun? Sinem şimdi nerede? ne yapıyor?

11 yıl önce televizyon ekranlarının en çok izlenen, en olaylı, en çok konuşulan evlilik programı “Gelinim Olur musun” programında Sinem isimli bir gelin adayı vardı. Sinem, masmavi gözleri, sapsarı saçları ve çekivi yüz hatları ile programın en çok konuşulan ve en çok beğenilen gelin adayı idi. Programa katılan bir damat adayı ona aşık olmuştu. O damat adayı genç yaşında hayatını kaybeden Ata’dı. Ata’nın programın en çok konuşulan isimlerden biri olan annesi Kaynana Semra ile gelin adayı Sinem arasında çok konuşulan, çok tartışılan diyaloglar yaşanıyordu. O dönem, Sinem, Kaynana Semra ve merhum Ata Türkiye’nin en çok konuşulan isimlerindendi.

Ancak, yarışma bittikten bir süre sonra hepsi ortadan kayboldu. Genç yaşta hayatını kaybeden Ata dünyadan uçup gitti, Kaynana Semra oğlunun acısı ile ekranlardan uzaklaştı, Sinem ise programda gelinlik giyemedi ama büyük ödülün sahibi oldu, ancak kısa süren şöhreti çabucak kaybetti. Peki, o dönem Türkiye’nin en çok konuşulan güzel gelin adayı Sinem Umaş şimdilerde nerede ve ne yapıyor? Sinem Umaş, programın ardından uzun süre sessizliğe bürünmüş ekranlardan uzak kalmıştı. Ta ki, geçen yıl “Bu Benim Stilim” yarışmasına katılana kadar. Sinem, geçen yıl TV 8 ekranlarında yayınlanan stil yarışmasına katıldı. Yıllar önce sarışın haliyle tanınan Sinem Umaş, tamamen değişmiş, saç renginden kilosuna kadar tam anlamı ile başka biri olmuştu.

Bu yarışma ile televizyon ekranlarına tutunmaya çalışmış, yeniden şöhret yakalayarak televizyon ekranlarında var olmaya çalışmıştı. Ancak, bu yarışmadan elendi ve yine ekranlardan uzaklaştı. Televizyon ekranlarında yakalayamadığı şöhreti, sosyal medyada sürdürüyor. Sinem Umaş, televizyon ekranlarında sürdüremediği şöhreti, sosyal medyada yaşıyor, Instagram hesabının aktif bir kullanıcısı ve fazlaca takipçisi var. Sinem Umaş, şimdilerde Tuzlaspor’unorta saha oyuncusu sevgilisi Bahadır Davran ile birlikte açtıkları erkek giyim mağazasını işletip hayatını devam ettiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler