Ana SayfaÜnlülerEbru Gündeş Kızıyla Birlikte Umreye Gitti!

İlgili Postlar

Ebru Gündeş Kızıyla Birlikte Umreye Gitti!

Ebru Gündeş kızıyla birlikte umreye gitti! 5 yıldır süren sessizliğini yen çıkarttığı albümle bozan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, soluğu kızıyla birlikte kutsal topraklarda aldı. Son günlerde hakkında sıkça hamilelik haberi yapılan ünlü şarkıcının ne için dua ettiği iddia edildi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Ebru Gündeş’den Bebek Açıklaması!

Ebru Gündeş kızıyla birlikte umreye gitti!

Ebru Gündeş kızıyla birlikte umreye gitti! 5 yıldır sürdürdüğü sessizliğini yeni çıkarttığı Aşık isimli albümle bozan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’in, albümünün çıkmasının hemen ardından Umre’ye gittiği iddia edildi.

Daha önce kutsal toprakları ziyaret ettiği iddia edilen Ebru Gündeş, “Umreyi ziyaret etmek istediğim doğru ama henüz gitmedim. Gitsem de duyurmam.” diyerek hakkında çıkan haberleri yalanlamıştı. 

Usta magazin gazetecisi Bülent Cankurt, bugün kaleme aldığı yazısında ünlü şarkıcının yanına kızını da alarak Umre’ye gittiğini iddia etti.

İşte Bülent Cankurt’un haberimiz ile ilgili o yazısı…

Bülent Cankurt, Ebru Gündeş'in yeni albümünün başarısı için Umre'de dua ettiğini iddia etti.
Bülent Cankurt, Ebru Gündeş’in yeni albümünün başarısı için Umre’de dua ettiğini iddia etti.

Ebru Gündeş kimdir?

Gitsem de duyurmam

“Beş yıllık suskunluğunu ‘Aşık’ isimli yeni albümüyle bozan ve ortalığı kasıp kavuran Ebru Gündeş, kutsal topraklarla buluştu. Gündeş’in daha önce de umreye gittiğine dair iddialar ortaya atılmış ancak Gündeş, “Umreyi ziyaret etmek istediğim doğru ama henüz gitmedim. Gitsem de duyurmam” demişti. Belki o açıklamasından sonra gitmiştir, bilmiyorum!

Yeni albümünün başarısı için dua ettiğini duydum

Duyurduğum için belki bana da bozulacak ama Ebru Gündeş’in bu kez kutsal topraklara gittiği kesin. Üstelik beraberinde, 7 yaşındaki kızı Alara Zarrab’ı da götürmüş. Geçen perşembe özel bir turla kızı ve iki arkadaşı ile Medine’ye uçan Ebru Gündeş, ertesi akşam Mekke’ye geçmiş. Mekke’de Raffles Hotel’de konaklayan Gündeş, dini vecibelerini yerine getirip pazar günü yurda geri dönmüş. Bu arada Gündeş’in yeni albümünün başarısı için de dua ettiğini duydum.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler