Ana SayfaDedikoduSinan Akçıl'dan Evlilik Açıkalaması

İlgili Postlar

Sinan Akçıl’dan Evlilik Açıkalaması

Burcu Kıratlı-Sinan Akçıl’ın 15 ay süren ikinci evliliği, geçtiğimiz mayıs ayında üç dakikada bitmişti. İlk ayrılığa Kıratlı’nın kıskançlık krizlerinin neden olduğu konuşulurken, ikinci krizde ise Akçıl’ın baba olma isteğine güzel oyuncunun “Önceliğim kariyerim” cevabını vermesinin etkiliği iddia edilmişti. Sinan Akçıl’dan evlilik açıklaması geldi. İşte o açıklamalar;

Sinan Akçıl: Bir Daha Hakimin Karşısına Çıkmaya Yüzüm Yok!

32 yaşındaki güzel oyuncu ile ilişkisine üçüncü bir şans vermeyeceğini dile getiren Akçıl, şu ifadeleri kullandı:

Bir daha o hakimin karşısına çıkmaya yüzüm yok. Çok güzel bir ilişkiydi ama artık geride kalması gerekiyordu. Geride de bıraktık. Burcu her zaman mutlu olsun. Saygıyla anacağımız bir şekilde bitmeliydi, öyle de oldu. Üzüntüler oldu ama ben kendime bambaşka bir yol çizdim. Bundan sonra hayatımıza girecek kişilerede saygısızlık olmasın. O yüzden artık bu defter kapanmalı.

Burcu Kıratlı Kimdir?

Sinan Akçıl Yeni Bir Aşka Yelken Mi Açtı?

Oyuncu Burcu Kıratlı, boşanmanın ardından yeni bir aşka yelken açtı. Gazete Magazin’in haberine göre 32 yaşındaki güzel oyuncu, gönlünü ünlü isimlerle yakınlığıyla tanınan avukat Nail Gönenli’ye kaptırdı. Bir süredir birlikte oldukları öğrenilen ikili, şimdilerde Alaçatı’da tatil yapıyor.

Çiftin ilişkisini de Murat Dalkılıç konserinde yaptığı paylaşımlar ele verdi.

İlişkisiyle gündeme gelen Burcu Kıratlı, özel hayatıyla ilgili sessizliğini koruyodu ki bomba gibi açıklamalar yaptı.

Sinan Akçıl’dan Evlilik Açıkalaması

‘Masal Şatosu’nun devam filmi ‘Masal Şatosu: Gizemli Misafir’ için önceki akşam Kanyon Cinemaximum’da gala gerçekleştirildi. Galada çocukların elinden tutarak poz veren Sinan Akçıl, “Şu andan itibaren dört çocuk istiyorum. Karar verdim. Kafamda da biri şekilleniyor, kimden yapacağıma da düşünmeye başlıyordum” sözleriyle şaşırttı.

Basın mensuplarının “Hayatınızda biri var mı?” sorusuna 40 yaşındaki şarkıcı, “Her an bir sihir olabilir. Her an birisiyle evlenip, dört çocuğum olabilir. Çok kalabalık bir aile olmak istiyorum” yanıtını verdi.

“Evlilik Bana Uzak Değil”

Başından iki evlilik geçen Sinan Akçıl, “Evliliğe sıcak bakıyorum, evlilik bana uzak değil. Çok güzel bir deneyim yaşadım ama daha güzel deneyimlere hazırım” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler