Ana SayfaDedikoduOğuzhan Koç'tan Düğün Açıklaması

İlgili Postlar

Oğuzhan Koç’tan Düğün Açıklaması

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, 26 Ağustos’ta nikâh masasına oturmaya hazırlanıyor. Oğuzhan Koç, önceki gün Arnavutköy’de bulunan bir ocakbaşından çıkarken görüntülendi. Muhabirlerle kısa bir söyleşi yapan Oğuzhan Koç’tan düğün açıklaması geldi. İşte Oğuzhan Koç’un o açıklamaları;

“Kendimi Çok Şanslı Hissediyorum”

Demet Özdemir, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Oğuzhan Koç’un evlilik teklifine “Evet!” yanıtını vermişti. Çift, iki hafta önce de aile arasında düzenlenen törenle nişanlanmıştı. Özdemir, daha önce Koç ile birlikteliği hakkında “İkimiz de birbirimize çok şanslı geldik. İkimiz de çok mutluyuz. Ben kendimi çok şanslı hissediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

“Gelinlik Hayali Kurmamıştım”

Henüz gelinlik seçmediğini belirten oyuncu, “Gelinlik provasını tabii ki yapacağım ancak onun için yarım gün ayıramam. İstediğim gibi olması için tüm günümü provada geçirmeliyim” demişti.

Hayalinde özel bir şey olmadığını belirten Demet Özdemir, “Ben 15 yaşından bu yana çalışıyorum. Hiç düğün dernek, gelinlik falan hayal etmediğimi fark ettim. O yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum” şeklinde konuşmuştu.

Düğün Tarihi Belli Oldu

Oğuzhan Koç, geçtiğimiz haftalarda Gayrettepe’de yer alan bir restorandan çıkarken objektiflere takıldı. Basın mensuplarıyla konuşarak düğün tarihini ilk kez açıklayan çift, “Sürprizimizi yapalım ve açıklayalım, 26 Ağustos’ta İstanbul’da evleniyoruz” diyerek, müjdeli haberi verdi. Kalabalık bir düğün istediklerini belirten nişanlı çift, “Daha henüz belirleyemedik ama güzel bir yer seçimi yapacağız” dedi.

Özdemir’in, Koç’a Hollywood yıldızlarının sıkça tercih ettiği ve güncel fiyatı 1 milyon liradan fazla olan bir saat hediye ettiği haberleri ile alakalı sorulara ise güzel oyuncu, “Hep birlikte göreceğiz” yanıtını verdi.

Oğuzhan Koç’tan Düğün Açıklaması

Oğuzhan Koç, önceki gün Arnavutköy’de bulunan bir ocakbaşından çıkarken görüntülendi. Koç “Uzun uzun röportaj veremeyeceğim çünkü çok geç kaldım” dedi. 26 Ağustos’ta Sarıyer’de bir otelde evlenecek olan çift, geçtiğimiz gün Demet Özdemir ile beraber düğünlerinin yapılacağı yeri ziyaret edip son pürüzlere baktıklarını söyleyen Koç “Artık çok az kaldı. Masa düzenini ayarlama durumuna kadar geldik. İnşallah az kaldı evleniyoruz” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da verdiği konseri yağış nedeni ile yarıda kesmesi çok konuşulan ve tepkiler alan Koç “Çok yağış olduğunda hepimizin başına gelen şeyler bunlar. Aslında çok haberleşmesine ben de şaşırdım. Bunlar teknik aksaklıklar hep var, sağlık olsun. Tekrar beni çağırırlarsa telafi etmek için seve seve giderim” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler