Ana SayfaDedikoduNorm Ender: Söylediklerimin Arkasındayım

İlgili Postlar

Norm Ender: Söylediklerimin Arkasındayım

Ünlü popçu Demet Akalın’ın, Bodrum’da sahne aldığı bir mekanda kendisine getirilen şampanyayı beğenmediğini söyleyip, garsonun başından aşağı dökmesi olay olmuştu. Gündemden düşmeyen olayın ardından Rapçi Norm Ender, kendi sahnesinde ünlü isme çok konuşulacak bir gönderme yapmıştı. Geçtiğimiz gün Bebek’te görüntülenen Norm Ender “Söylediklerimin arkasındayım” dedi. İşte Norm Ender’in açıklaması;

Mekanın Açıklaması Herkesi Kızdırı

Akalın’a gelen tepkiler sonrasında mekandan bir açıklama gelmiş ve bu açıklama daha da tepki çekmişti. Demet Akalın’ın kendilerine katkısından söz eden mekan sahileri olayın yıllardır yapıldığını ve hiçkimseyi aşağılamak amacı olmadan sadece eğlence için garsonların başından aşağıya şampanya döküldüğünü söylemiş hatta bunu bir gelenek olarak açıklamıştı.

“Sahnede Ödeşeceğiz”

Twitter gündeminin ilk sıralarına yerleşen Demet Akalın, eleştirilere cevap verdi. Instagram hesabının hikaye kısmından Formula 1’deki alkollü içecek dökme geleneğinden bir fotoğraf paylaşan popçu, “İlk sahnede ödeşeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Okan Çok Sinirlendi”

Rapçi, olay olan göndermesinin ardından önceki gün Bebek’te yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. Ünlü isme, basın mensupları tarafından Sinan Akçıl’ın kendisine, Akalın’a yaptığı yorumu hefef alarak “Sen de magazinle gündeme gelmek için bu hareketleri yapmayacaksın. Okan çok sinirlendi. Zor tuttuk” açıklaması hatırlatıldı.

Norm Ender: Söylediklerimin Arkasındayım

Bu açıklama üzerine Norm Ender, şu ifadeleri kullandı:

Ben sahnede gerekeni söyledim. Onu söylerken isim kullanmadım. Kim üzerine alınıyorsa, onun için geçerlidir. Söylediklerimin de arkasındayım. Başka bir şey söylemek istemiyorum.

Faruk K. Demet Akalın’a Destek Çıktı

Nişantaşı’nda kameralara yansıyan şarkıcı Faruk K ise, Demet Akalın’ın haksız eleştirilerin kurbanı olduğunu söyledi. Gazetecilerle konuşan ünlü isim, “Bu eğlence yaşamının renklerinden biridir. Herkes bilir ki doğum gününde bile arkadaşlarını şampanya ile yıkarsın. Eskiden gazinolarda tavernalarda ceketler yakılır, masalar ateşe verilirdi” dedi.

Şarkıcı, “Abartılı şekilde herkesin herkesi eleştirip hakaret edeceği noktalara geldik, bence biraz da insan birini eleştirecek ise kendine bakmalı. Bu abartılı ve suni gündemli saman alevi gibi yok olacak bir eleştiriye döndü” şeklinde konuştu.

Faruk K, yakında Kerem Cem ile rol aldığı filmin de tanıtımının yapılacağını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler