Ana SayfaDedikoduSezen Aksu'nun Satın Aldığı Mehmet Akif Ersoy'un Evi Bakın Şimdi Ne Durumda!

İlgili Postlar

Sezen Aksu’nun Satın Aldığı Mehmet Akif Ersoy’un Evi Bakın Şimdi Ne Durumda!

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, İstiklal Marşı’nın söz yazarı Mehmet Akif Ersoy’un bir zamanlar Beylerbeyi’nde hayat sürdüğü evini 2011 senesinde satın almıştı. Mehmet Akif Ersoy’un evini tadilat yaptıran ünlü sanatçı’nın komşuları evin şimdiki durumundan hiç e hoşnut değiller. Sezen Aksu’nun Satın Aldığı Mehmet Akif Ersoy’un Evi Bakın Şimdi Ne Durumda! Detayları Haberimizde..

Sezen Aksu’dan Hayranlarına Mektup Var..

Sezen Aksu’nun Satın Aldığı Mehmet Akif Ersoy’un Evi Bakın Şimdi Ne Durumda!

Sanat camiasının duayenlerinden olan Sezen Aksu,  2011 senesinde İstiklal Marşı’mızın ünlü yazarı Mehmet Akif Ersoy’un bir zaman yaşadığı Beylerbeyi’ndeki evi 350 bin TL’ye satın almıştı. Sezen Aksu 3 katlı olan Mehmet Akif Ersoy’un evini, 2014 senesinde 500 bin TL değerinde tadilat yaptırdı fakat dışı cephesini dokunmadı. Sezen Aksu’nun Satın Aldığı Mehmet Akif Ersoy’un Evi Bakın Şimdi Ne Durumda!

Sezen Aksu Kimdir?

Binaya Tabela Astırmadı!

Ünlü şarkıcı, satın aldığı Mehmet Akif Ersoy’un evini bir güzellik merkezine aylık kiraya verdiği ortaya çıktı. Güzellik salonu olarak kullanılan Mehmet Akif Ersoy’un hatırasına herhangi bir tabelanın asılı olmaması ise dikkatlerden kaçmadı. Sezen Aksu’nun evi kiralamadan önce güzellik uzmanına bol bol bakıma gittiği ve Beylerbeyi taraflarında yer açmak isteyen güzellik uzmanına bu evden söz açtığı öğrenildi.

Beylerbeyi Sakinleri Evin Son Halinden Mutlu Değiller!

Ünlü yazar Mehmet Akif Ersoy, Beylerbeyi tarafında iki evde kaldı. 1908 yılından öncelerinde kaldığı ve şimdi de ünlü sanatçı Sezen Aksu’nun sahibi olduğu bu evde ortalama bir sene yaşadığı biliniyor. Öte tarafdan mahallenin eskileri, Sezen Aksu evi satın aldığında sanat ve şair evi olur ümidiyle mutlu olduklarını dile getirirken, komşular, “Sezen şiir yazar burada” şeklinde düşündüklerini fakat şimdi bu hale gelmesinden de çok mutlu olmadıklarını da ifade ettiler.

Yılların Küskünlüğüne Son Veren Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe Düet Mi Yapacak?

Metmet Akif Ersoy2un Evi
Metmet Akif Ersoy2un Evi

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler