Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı'nın Sevgilisiyle İbiza Tatili Olay Oldu!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’nın Sevgilisiyle İbiza Tatili Olay Oldu!

Acun Ilıcalı’dan ayrıldıktan bir süre sonra Fransız dj Guido Siena ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, erkek arkadaşıyla birlikte İbiza tatiline çıktı. Sosyal medyadan hikaye ve fotoğraf paylaşan çifte beklenmeyen bir isimden tepki geldi. Şeyma Subaşı’nin sevgilisiyle İbiza tatili olay oldu!

“Sadece Şeyma”ya Tepki Yağdı

Şeyma Subaşı geçtiğimiz haftalarda kendi hayatını ve başarılını anlatan “Sadece Şeyma” kitabını yayınladı. Ancak umduğu tepkiyi bulamayan Subaşı kitap yazmasıyla sosyal medyadan eleştiri yağmuruna tutuldu. Bu durumun üzerine kitabı kendisinin değil başarılı editörlerin yazdığını açıklayan bir hikaye dizisiyle duruma sosyal medyadan açıklık getirmeye çalıştı.

Sevgilisiyle Görüntülenen Şeyma Subaşı: Lütfen Çekmeyin!

Şeyma Subaşı Guido Siena Fotoğraf Paylaşmadı!

Acun Ilıcalı’dan ayrıldıktan sonra Guido Siena ile yaşadığı aşkla olay olan Şeyma Subaşı, ilişkilerini sosyal medyadan fotoğraf paylaşarak onaylamıştı. Guido Siena’nın Şeyma Subaşı’yla olan fotoğraflarının daha fazla olması ise gözlerden kaçmadı. Şeyme Subaşı’nın erkek arkadaşıyla yeni bir fotoğraf paylaşmamasının nedenin aldığı tepkiler olduğu yönünde iddialar olsa da, Subaşı’dan bu konuda herhangi bir açıklama gelmedi.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Şeyma Subaşı’nın Sevgilisiyle İbiza Tatili Olay Oldu!

İkilinin birlikte tatil yaptıkları dün Guido Siena’nın Subaşı’nın doğum gününü kutlayarak paylaştığı bir fotoğrafla ortaya çıktı. Bunun üzerine Tuğba Ekinci‘nin Acun Ilıcalı’nın fotoğrafı altına attığı bir yorun herkesi oldukça şaşırttı. Acun Ilıcalı‘nın eşini her zaman desteklediğini ifade eden Ekinci, “Yapmayan yapmaz namus iki bacak arasında değil beyinde olacak, erkekte de kadında da helal Acun Ilıcalı, insan olmak ayrı bir şey çok özel insansın” yorumuyla kafaları karıştırdı.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Şeyma Subaşı'nın Sevgilisiyle İbiza Tatili Olay Oldu!
Şeyma Subaşı’nın Sevgilisiyle İbiza Tatili Olay Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler