Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi'den Yeni Paylaşım

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi’den Yeni Paylaşım

Geçtiğimiz aylarda ayrılık kararı alan Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi barıştı. Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi’den yeni paylaşım geldi. Ünlü çiftten Subaşı, 3 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından Mısırlı iş insanı ile yeni bir karesini paylaştı. İşte o kare;

“Ses Kaydı Yok, Görüntü Yok…”

Fenerbahçe ‘nin bir etkinliğine katılan Acun Ilıcalı, Beyaz Tv ‘de yayınlanan Beyaz Magazin programının muhabiriyle ayaküstü sohbet etti. Şeyma Subaşı ile tartıştığı yönünde çıkan haberleri yalanlayan Acun  Ilıcalı şu açıklamayı yapmıştı;

“Bir deli kuyuya taş atmış, kimse çıkaramamış hikayesi oldu. Ses kaydı yok, görüntü yok, hiçbir şey yok. Bir fotoğraf ve ondan çıkan hikaye var. Böyle hikayeler tabi ki de normal. Popülerite bu tip hikayeleri de beraberinde getiriyor. Tartışmak benim yapımda yoktur. Ne tartıştım ne de gerilim yaşadım. Şeyma bana orada heyecanlı heyecanlı bir şey anlatıyordu. Kavga etmedik, tartışmadık. Gayet güzel bir sohbet ettik. Zaten 5 dakika görüştük hepsi bu. Şeyma ile hiçbir problemimi yok, kendisi çocuğumun annesidir. Onun her zaman mutlu olmasını isterim”

Ayrılağa Dayanamadılar

Geçtiğimiz aylarda Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ayrıldıklarını duyuran fenomen isim Şeyma Subaşı, “Sizlerin de bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1.5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi, karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığımız hassas sürece siz değerli takipçilerim ve basın mensuplarının saygı ve anlayışını rica ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Ancak bir dargın bir barışık çiftin bu ayrılıkları da uzun sürmemiş, ikilinin barıştığı öğrenilmişti. Subaşı’nın kızı Melisa’nın, Meedo ile Louvre Müzesi’nin önünde çekilen fotoğrafı gündeme bomba gibi düşmüştü. Wewontliemagnew’deki habere göre çift Paris’te lüks bir otelde beraber kalıyordu.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi’den Yeni Paylaşım

Tüm bunların ardından 32 yaşındaki sosyal medya fenomeni, barışma sonrası Alsaloussi ile paylaşım yaptı. Muğla’da çekilen karelerini peş peşe yayınlayan Subaşı, Meedo ile çekilen karesini de beyaz kalp emojisiyle takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü ismin gönderisi, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alarak sosyal medyanın gündemine oturdu.

Takipçileri, Subaşı’na; “Bence bu barışmanın sonu bu sefer kesin evlilik”, “Sen onsuz, o sensiz bu hayat düşünülemez… Çok mutlu olun” ve “Bu adam bu kızı cidden seviyor inandım” gibi yorumlar yazdı.

Şeyma Subaşı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler