Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı Sabancı Düğünün Listesinden Çıkarıldı Mı?

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Sabancı Düğünün Listesinden Çıkarıldı Mı?

Ünlü çift, pandemi nedeniyle bir türlü yapamadıkları görkemli düğünlerini en önceki akşam Çırağan Sarayı’nda yaptı. Şeyma Subaşı Sabancı düğünün listesinden çıkarıldı mı?

Şeyma Subaşı ile Hakan Sabancı Bebek’ te Görüntülendi…

Sosyetik iş adamı Hakan Sabancı ile Mohammed Alsaloussi ile ilişkisini bitiren ve İstanbul’ a geri dönen İnternet fenomeni Şeyma Subaşı’ nın yeni bir aşka yelken açtığı iddiaları sonrasında, magazin ikilisi sosyal medya fenomeni Dila Tarkan’ ın düğün töreninde bir araya gelmişler ve orada yakınlaştıkları öne sürülmüştü…

Sosyal medyadaki Gossippastane hesabının ortaya attığı iddiasına göre ünlü ikili İstanbula döner dönmez buluştu.

Öte yandan Sosyetik iş insanı Hakan Sabancı ile kısa süreli bir ilişki yaşayıp ardından terk edilince iş adamının mesajları ifşalayan  Aygün Aydın, Hakan Sabancı’ nın peşini bir türlü bırakmıyor. Hakan Sabancı, Subaşının tüm resimlerini beğenip Dila Tarkan düğününde yakın markaja alınca Aynur Aydın kendini tutamadı.

“Şeyma Benim Eskileri Kullanacak Kadar Düşmüş mü?”

“Şeyma benim eskileri kullanacak kadar düşmüş mü?” biçiminde konuşan Aygün Aydın, “Sıradakilerini paslarım problem yok. Ha bu arada kendi çocuğuna sahip çıkamayan bir başkasının veledine sahip çıkamaz. Bu da benden minik bir tavsiye.” ifadeleriyle bomba yorumlarına devam etti…

Şeyma Subaşı Sabancı Düğünün Listesinden Çıkarıldı Mı?

Hacı Sabancı- Nazlı Kayı çiftinin yaklaşık 10 milyon TL’ye mal olan düğünlerine iş ve sosyete dünyası akın etti.

Bu arada düğünle ilgili bir diğer öne plan çıkan detay ise çiftin yakın arkadaşları Şeyma Subaşı’nın törende olmamasıydı.

Takvim’in iddiasına göre; Nazlı Sabancı, davetli listesine Şeyma’yı yazdı. Ancak kayınvalidesi Arzu Sabancı, ortanca oğlu Hakan Sabancı ile kısa bir flört yaşayan Şeyma Subaşı’nı listeden çıkardı.

Şeyma Subaşı Kimdir

Hakan Sabancı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler