Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı Sevgilisiyle Sarmaş Dolaş Poz Verdi

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Sevgilisiyle Sarmaş Dolaş Poz Verdi

Mısırlı milyarder sevgilisiyle yaşadığı aşkın her anını gözler önüne seren Şeyma Subaşı, yeni bir paylaşımda daha bulundu. Şeyma Subaşı sevgilisiyle sarmaş dolaş poz verdi. İşte Şeyma Subaşı’nın o paylaşımı;

Ünlü Çift Dikkatleri Üzerine Çekiyor!

Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiren Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile aşk dolu pozlarını yayınlamaya devam ediyor. Subaşı’nın son paylaşımları da sosyal medyada gündem oldu. Şeyma Subaşı, İtalyan Dj Guido Senia’dan sürpriz şekilde ayrıldıktan sonra şimdi de Mısırlı Mohammed Alsaloussi birlikteliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Sevgilisiyle yaptığı paylaşımlara bir yenisini daha ekleyen 30 yaşındaki fenomen, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yayınladığı kareye, “He is home” (evde) notunu düştü. Subaşı, üç milyon takipçisi bulunan Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı dudak dudağa paylaşımına ise kalp emojisiyle birlikte “Hepsi senin” notunu düşmüştü.

Şeyma Subaşı Çıplak Pozuyla Olay Oldu!

Şeyma Subaşı: Sana Deli Oluyorum

Sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı paylaşımlarla sık sık magazin gündeminde yer alan Şeyma Subaşı’ndan dikkat çeken bir paylaşım daha geldi.

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammad Alsaloussi ile teknede çektirdiği fotoğrafını, “Sen ve ben. Sana çok deli oluyorum.” notu ile paylaştı. Paylaşımında öpüştükleri görülen ve o anları şapkasıyla kapatan Subaşı, gönderisiyle dikkatleri üzerine çekti.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Şeyma Subaşı Sevgilisiyle Sarmaş Dolaş Poz Verdi

Şeyma Subaşı'dan Sarmaş Dolaş Poz
Şeyma Subaşı’dan Sarmaş Dolaş Pozu Sosyal Medyada Olay Oldu

Sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden olan Şeyma Subaşı, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımlara bir yenisini daha ekledi. Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammad Alsaloussi ile her anını paylaşmaktan bıkmayan Subaşı, bugün de çok konuşulacak bir fotoğraf karesi paylaştı. Sosyal medyasından Alsaloussi’nin kalçasını tuttuğu ve sarmaş dolaş oldukları fotoğraf karesine yer veren Subaşı, paylaşımına, “Ruz ikizi” notunu ekledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler