Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı Çıplak Pozuyla Olay Oldu!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Çıplak Pozuyla Olay Oldu!

Sosyal medyayı sık kullanan isimler arasında olan Şeyma Subaşı zaman zaman paylaşımlarıyla çok konuşuluyor. Sosyal medya hesabında yine çok konuşulacak pozlar paylaşan ünlü fenomen Şeyma Subaşı çıplak pozuyla olay oldu! Tepkileri üzerine çeken Şeyma Subaşı sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

Şeyma Subaşı’dan Şaşırtan Ayrılık Açıklaması

Acun Ilıcalı ile ayrıldıktan sonra dünyaca ünlü İtalyan Dj Guadio Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı geçtiğimiz sene Ağustos ayında ilişkisini noktalamıştı. Subaşı ayrılığın ardından “Aramızda bulunan mesafeler ilişkinin daha uzun sürmesine yetmedi, o başka ülkede ben başka ülkede o yüzden ayrıldık” demişti. Ancak ayrılıktan birkaç ay sonra Mısırlı yatırımcı  Mohammed Al Saloussi ile aşk yaşamaya başlamış, erkek arkadaşının yüzünü göstermeden paylaştığı fotoğrafa “Nazar etmeyin” notunu düşmüştü.

Şeyma Subaşı, Lüks Teknede Bikinili Pozlar Verdi!

Miami’de Ev Satın Aldı

Geçtiğimiz aylarda Miami’de ev satın almasıyla gündeme gelen Subaşı “Ben güçlü bir kadınım. Hayatımda beni vuran her şeyi kendi başıma hallettim. Uyumak için ağladım. Kendimi topladım ve gözyaşlarımı sildim. Beni kıran şeylerle büyüdüm. Gün geçtikçe güçleniyorum ve bunun için ALLAH’a teşekkür etmeliyim.

Hikayemi bilmiyorsun, o kadın olmak için çok şey feda ettim ve şimdi bağımsızım, güçlüyüm, güçlü bir anneyim! Olumlu bir hayat yaşamak, kendi tarzım! Bunu yeni takipçilerime söylüyorum; burada sadece iyi hisler göreceksiniz. Nazar değmesin.” açıklamasını yaptı.

Şeyma Subaşı Çıplak Pozuyla Olay Oldu!

Sosyal medyada gününün neredeyse her anını paylaşan Şeyma Subaşı, bu kez üstsüz fotoğrafını paylaştı. Karayipler’de tatil yapan Şeyma Subaşı, bu fotoğrafının altına herhangi bir açıklama yazmadı. Ama takipçileri yorum bombardımanına tuttu. Şeyma’nın yarı çıplak fotoğrafı 100 bine yakın beğeni alsa da birçok sosyal medya kullanıcısı üstsüz fotoğrafını paylaşmasını doğru bulmadı.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Şeyma Subaşı'dan Üstsüz Paylaşım
Şeyma Subaşı’dan Üstsüz Paylaşım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler