Ana SayfaDedikoduÇağrı Atakan'ın Sabıkalı Olduğu Ortaya Çıktı

İlgili Postlar

Çağrı Atakan’ın Sabıkalı Olduğu Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz günlerde Suvrivor’dan diskalifiye edildiği iddia edilen Çağrı Atakan son günlerde gündemden düşmeyen isimler arasına katıldı. Çağrı Atakan’ın sabıka kaydı ortaya çıktı. Peki Çağrı Atakan’ın sabıkası ne? Çağrı Atakan gerçekten diskalifiye edildi mi? İşte detaylar;

Çağrı Atakan’ın İnkazsız Diskalifiye Edildiği İddia Ediliyor

Daha önce de sık sık takım arkadaşları ve rakip takımla tartışmaya giren Survivor 2021 yarışmacısı Çağrı Atakan‘ın, diskalifiye edildiği iddia edildi. Uyarılara rağmen tartışmalarına devam ettiği için ikaz edilmeden yarışma ile ilişiği kesildiği öne sürülen Atakan, adadaki hayallerine sona yaklaşamadan veda etmiş olabilir. TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor’da diskalifiye gerginliği sürüyor. Sosyal medyada Çağrı Atakan’ın yarışmadan çıkarıldığına dair iddialar dolaşırken henüz Acun Ilıcalı‘dan bir açıklama gelmiş değil. Buda iddiaların doğru mu yoksa yalan mı olduğu konusundaki kafa karışıklığının devam etmesine neden oldu. Konu hakkında Acun Ilıcalı’nın en kısa zamanda resmi bir açıklama yapacağı düşünülüyor.

Survivor Çağrı Atakan “Annemi Ben Kanser Ettim”

Hem Küfür Etti, Hem Tehdit Etti

Daha önce Ilıcalı’dan üst üste uyarı alan Atakan’ın geçmişte sosyetik güzel Eda Taşpınar ile aşk yaşadığı biliniyor. O dönemlerde de öfkesini yarışmada olduğu gibi kontrol edemeyen Çağrı Atakan’ın, Taşpınar’a şiddet uyguladığı öğrenildi. Yarışmacının ayrıca şiddet sonrası ayrılık kararı alan Taşpınar’ı telefonla arayarak, “Bana bak seni mahvedeceğim, ağzına s..” şeklinde sözlerle hakaret ve tehdit ettiği bilgisine de ulaşıldı.

Eda Taşpınar Kimdir?

Çağrı Atakan’ın Sabıkalı Olduğu Ortaya Çıktı

Eda Taşpınar yaşadıkları sonrası Çağrı Atakan hakkında şikayette bulundu. Mahkemeye taşınan olayda, Atakan hakkında 5 yıla kadar hapsi istemiyle dava açıldı. Yarışmacının yaptıkları bununla da sınırlı kalmadı. Atakan’ın ayrıca Eda Taşpınar’ın çocukluk arkadaşına da yumruk attığı öğrenildi.

Çağrı Atakan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler