Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı Boşandıktan Sonra İlk Kez Samimi Açıklamalarda Bulundu!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Boşandıktan Sonra İlk Kez Samimi Açıklamalarda Bulundu!

Subaşı Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra ilk kez böyle konuştu. Şeyma Subaşı Boşandıktan sonra ilk kez samimi açıklamalarda bulundu.

Şeyma Subaşı kimdir?

Şeyma Subaşı Samimi Açıklamalarda Bulundu!

Subaşı Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra ilk kez böyle konuştu. Şeyma Subaşı Boşandıktan sonra ilk kez samimi açıklamalarda bulundu.

Şeyma Subaşı, boşandıktan sonra birlikte anıldığı erkekler için, hepsi yalan onların hepsi arkadaşlarımdı dedi. Acun ile 18 yaşından beri birlikte olduğunu, onunla büyümüş olduğunu ve ister istemez onun hayatını yaşadığını söyledi. Eğer şu anda ayakları üzerinde duran bir kadın ise onun sayesinde olduğunu ve ona çok şey borçlu olduğunu, hala ona büyük hayranlık hissettiğini ve ona teşekkür ettiğini söyledi.

Yıllarca beraber olduğun adamdan ayrıldın hayatında boşluk var mı sorusuna Subaşı; Boşluk mu? Güzel soruymuş! “Hayatın değişti mi, ne kadar değişti?” diye soruyorsan… Değişmez mi? Yalan yok, arkamdaki o büyük bir koruma kalkanı kalktı… cevabını verdi.

Acun’un kendi odaklı biri olduğunu söyledi. Kendisininde Şeyma Subaşı odaklı birisi olduğunu ve çok daha bencil biri haline dönüştüğünü, acun ve ekibininde böyle değerlendirmiş olabileceğini söyledi. Halbuki bunun bencillik olmadığını, kendisinin mutlu ederse başkasını da mutlu edeceğini düşünerek kafasına göre yaşamaya devam ettiğini söyledi. Bazı anlarda ikisininde aynı şeylerden zevk aldıklarının olduğunu, Acun ile yolları ayrıldıktan sonra ise ortak noktalarını bulamaz olduklarında boşanmaya karar verdiklerini, aralarındaki saygı ve sevginin bitmesine gerek olmadın yollarını ayrıldıklarını söyledi.

Senin, ona karşı aşkın bitti mi sorusuna Subaşı, benim için aşk kızım, Allah, pembe bulutlar dedi. O, olmasaydı sen var olmaz mıydın sorusuna, varlıklı insanlarla evlenen bir çok kadın olduğunu ama onların kendisi kadar kendilerini geliştiremediklerini, kendisinin bu durumu kendi lehime çevirmeyi başardığını, kendine ait bir tarzının olduğunu yaratıcılığı olduğunu ve çok gezdiğini bir dünya görüşünün olduğunu belirtti.

Son üç dört senedir arkadaş grubunun değiştiğini, yurt dışına daha çok gitmeye başladığını, daha fazla insan, kültürleri ve müziklerini tanıdığını aslında R&B müziğini hiç sevmediğini fark ettiğini söyledi.

 Yeni Sevgilisiyle Görüntülenen Şeyma Subaşı’dan Acun Ilıcalı’ya İlginç Gönderme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler