Ana SayfaÜnlülerSıla Gençoğlun'dan Ahmet Kural'a Bir Dava Daha!

İlgili Postlar

Sıla Gençoğlun’dan Ahmet Kural’a Bir Dava Daha!

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu, ile oyuncu Ahmet Kural arasında yaşandığı iddia edilen darp olayına ilişkin yürütülen soruşturmada sanatçı uzlaşmayı kabul etmemişti. Sonrasında Sıla savcılığıa yeni bir şikayette daha bulundu! Sıla neden savcılığa şikayet dilekçesi verdi? Konunun tüm detaylarını Haberimizde bulabilirsiniz, İşte Detaylar..

Ahmet Kural, Sıla Gençoğlu’nu Darp Ettiği İddia Edilen Evinden Taşınıyor

Sıla Gençoğlu, Ahmet Kural’a Bir Dava Daha!

Ünlü şarkıcı  Sıla Gençoğlu’nun eski sevgilisi ünlü oyuncu Ahmet Kural’a açıtığı davanın görülmesi öncesinde, Ahmet Kural ve onun avukatı hakkında savcılığa şikayette ettiği öğrenildi. Sıla Gençoğlu, Ahmet Kural ile avukatının, dava dosyasına giren ve darp olayından 18 saat sonra Sıla’nın şarkı söylerken çekilen videosunun üzerinde düzenleme yaptıklarını iddiası ile şikayet etti.

Sıla kimdir?

Suç Delillerini Yok Etme, Görevi Kötüye Kullanma

Sıla Gençoğlu’nun avukatı’nın savcılığa verdiği şikayet dilekçesinde, Müvekkili Sıla’nın yüzünde darp sonrasında oluşan morlukların belli olduğu, 6 saniye civarında yer aln bölümün düzenlenerek videodan ayrıldığı, üzerine videonun tahrif edildiği ve yanlış delillerle mahkemi yanlış yönlendirme yapılmak istendiğinin amaç olarak güdüldüğü iddia edildi. Şikayet Dilekçesinde, oyuncu Ahmet Kural hakkında, “adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs ile suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme” suçlamalarından, avukatı hakkında da, bu suçlamaların yanı sıra, “görevi kötüye kullanma” iddialarıyla savcılık tarafından soruşturma yapılması talep edildi.

Ahmet Kural Kimdir?

Sıla’nın Videosu 6 Saniye Eksik Çıktı!

Diğer yandan savcılık tarafından atanan bilirkişi raporunda, videonun orijinal halinin 32 saniye olduğu, Ahmet Kural avukatının dosyaya takdim ettiği videoda ise 6 saniyenin bölümün eksik olduğu kayıtlara geçti. Bu Raporda, eksik olan kısımda Sıla’nın, ‘sol gözüne yakın bir bölgede yanağının üzerinde ten rengine göre farklı renkte olan kısımların olduğu’ kayıtlara geçti.

Savcı Sordu Kanal Cevap Verdi!

Oyuncu Ahmet Kural’ın avukatı, dosyaya sunulan video görüntüsü, ilk yayınlayan kanaldan alınıp dava dosyasına eklediklerini ifade etmesinin üzerine savcılık, ilgili televizyon kanalına videonun kaynağı soruldu. İlgili Kanaldan savcılığa bildirilen cevap yazısında, videonun Ahmet Kural’ın avukatı tarafından kanala ulaştırıldığı bilgisinin paylaşıldığı öne sürüldü. Şarkıcı Sıla Gençoğlu’nun oyunc Ahmet Kural tarafından darp ettiği iddiası ile, ‘Hakaret’, ‘Tehdit’ ve ‘Basit yaralama’ suçlarından 5 yıla kadar hapis talebiyle dava açılmıştı ve davanın ilk duruşması 7 Mart’ta görüleceği öğrenilen bilgiler arasında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler