Ana SayfaÜnlülerOyuncu Fırat Altunmeşe, Dayak Olayı Hakkında Açıklama Yaptı!

İlgili Postlar

Oyuncu Fırat Altunmeşe, Dayak Olayı Hakkında Açıklama Yaptı!

Genç oyuncu Fırat Altunmeşe, kısa bir süre önce kız arkadaşı tarafından darp edildiği iddiası Magazin Haberleri‘nde bomba etkisi yaratmıştı. Fırat Altunmeşe, sahibi olduğu sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir açıklama yaptı. İşte Detaylar..

Fırat Altunmeşe’nin kimin oğlu olduğunu biliyor muydunuz? Meğer ünlü türkücünün oğluymuş…

Fırat Altunmeşe’den Dayak Olayı Hakkında Açıklama Geçikmedi!

Ünlü türkücü İzzet Altunmeneş’nin oyuncu oğlu Fırat Altunmeşe Bebek’te ünlü bir mekanda sevgilisi ile birlikte yaşadığı darp olayı ile gündeme gelmişti. O gece mekan içerisinde tartışmaya başlayan Fırat Altunmeşe ve sevgilisi gece sonunda mekan çıkışı sonrasında da devam eden kavkaya dönüşen olay sonucunda sevgilisi tarafından darp edilmişti.

Fırat Altunmeşe kimdir?

Kavganın hemen ardından yüzü yaralanan oyuncu Fırat Altunmeşe’nin yüzündeki darp ve tırnak izleri basın mensuplarının da dikkatini çekmişti. Medyanın fotoğraf çektiğini fark eden çift birden toparlandı ve genç hızlıca olay yerinden ayrılmıştı.

Basın mensublarının Geçmiş olsun dileklerine karşılık olarak yakışıklı oyuncu Fırat Altunmeşe, “3 yıllık sevgilim, aşık olduğum kadın bana bunu yaptı” demişti. Fakat darbın asıl nedeninine açıklık getirmemişti. Magazin gündeminde oluşan haberler sonrasında yakışıklı oyuncu Fırat Altunmeşe, Instagram hesabından açıklama yaparak hayranlarını bilgilendirdi.

İşte  Fırat Altunmeşe’nin Açıklaması;

“Bu yaşanan olay ilişkimize zarar vermedi” diyen Fırat Altunmeşe, devam etti.. Çarşamba gecesi kız arkadaşımla tatsız bir olay yaşadık. Anlamsız ve küçük bir sebepten tartışmaya başladık ama ne ben, ne de kız arkadaşım isteyerek birbirimizin canını yakmayız. Karşılıklı tartışma sonucu böyle bir durum yaşandı. İnsanız, hepimiz hata yapabiliriz ve ikimiz herkesten çok üzüldük ama bu yaşanan olay ilişkimize zarar vermedi. Ayrıca o gece “Sevdiğim kadınla kavga ettim” derken üzgün olduğumu ve yalnız kalmak istediğimizi anlatmaya çalıştım, magazincilere dert yanmadım. O anki duygusallıkla saçma sapan tepki gösterdim. Ben kendimi hiçbir zaman halktan ayırmadım. Ne düşünce şeklimle ne de yaşantımla. Beni tanıyanların bildiğini düşünüyorum. O yüzden biraz empati yapmanızı istiyorum, biraz düşünmenizi istiyorum. Bu haber dolayısıyla kırılanlar olduysa herkesten özür dilerim.” kelimeleriyle açıklamasını tamamlayarak paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler