Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı: Allah İçimi Biliyor!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı: Allah İçimi Biliyor!

Şeyma Subaşı: Allah içimi biliyor! Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile olan 14 aylık evliliğini geçtiğimiz ay ani bir şekilde bitiren Şeyma Subaşı, kızı Melisa ile beraber tatil yapmak için gittiği Amerika’dan döndü. Ayağının tozuyla Bebek’te açtığı kafeye gelen Şeyma Subaşı, kendisini görüntüleyen magazin muhabirlerine çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın Takipçileri Bu Ayrıntıya Çok Dikkat Ediyor

Şeyma Subaşı: Allah içimi biliyor!

Şeyma Subaşı: Allah içimi biliyor! Geçtiğimiz Kasım ayında ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile olan 14 aylık evliliğini ani bir şekilde bitiren Şeyma Subaşı, boşanma sonrasında kızı Melisa ile gittiği Amerika tatilinden döndü.

Amerika’dan döner dönmez ayağının tozuyla Bebek’ta açtığı kafeye giden Şeyma Subaşı, makyajsız ve yorgun haliyle bir hayli dikkat çekti.

Kafeye girerken kendisini görüntüleyen magazin muhabirlerine kısa bir açıklama yapan Subaşı, ekibiyle toplantı yapmak için geldiğini ve hemen eve geri döneceğini söyledi.

Şeyma Subaşı Ekibiyle Selfie Çekilmeyi İhmal Etmedi
Şeyma Subaşı Ekibiyle Selfie Çekilmeyi İhmal Etmedi

Şeyma Subaşı Kimdir?

Selfie çekmeyi ihmal etmedi

Sosyal medya hesabını yoğun bir şekilde kullandığı için sıkça eleştirilen Şeyma Subaşı, yaklaşık 30 dakika kadar süren toplantısının ardından ekibiyle selfie çekmeyi ihmal etmedi.

Bebek’teki kafeden çıkışta kendisini hala bekleyen muhabirleri gören Subaşı, sorularına kısa yanıtlar verdi.

Allah içimi biliyor, gerisi önemli değil!

Muhabirlerin sorduğu, “Boşandıktan sonra hedef tahtasında siz oldunuz ve birçok haber çıktı hakkınızda. Neler söyleyeceksiniz?” sorusuna yanıt veren Subaşı, “Evet öyle oldu ama boş verin kötü olan ben olayım. Allah içimi biliyor, gerisi benim için önemli değil” diyerek cevapladı.

İnsanları iyi şekilde yönlendiriyor ve yükseltiyorum!

Geçtiğimiz günlerde bir dergiye verdiği röportaj, oldukça konuşulan “Fazla enerji patlaması yaşıyor olabilirim” sözlerinin kendisine hatırlatılması üzerine, “Kendimi nasıl durduracağımı bilmiyorum gerçekten. Hayat enerjim çok yüksek. İnsanları iyi şekilde yönlendirdiğimi ve yükselttiğimi düşünüyorum. Onları aşağıya doğru çekmiyorum” diyerek kendisini ifade etti.

Gelecekteki Şeyma’ya ne söylemek istersin?

En son verdiği röportajda biraz bencil olmak gerektiğinin üzerini çizen Şeyma Subaşı, “Gelecekteki Şeyma’ya ne söylemek istersin?” sorusuna oldukça çarpıcı bir cevap vermiş, “Ona söyleyeceğim şey biraz bencil olması gerektiği olurdu. Hayatta biraz da bencil olmak lazım galiba. Eğer kendiniz mutlu olur ve bu mutluluğa odaklanırsanız etrafınızdaki insanları da mutlu edebilirsiniz. Bu eşiniz, çocuğunuz, sevgiliniz ya da arkadaşınız da olabilir. Çünkü mutluluk yaşandıkça çoğalan bir şey, siz mutluysanız emin olun etrafınızdakiler de mutlu olacaktır.” demişti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler