Ana SayfaÜnlülerİBB'nin Yeni Oyunu Tatlı Kaçık Seyirci ile Buluştu

İlgili Postlar

İBB’nin Yeni Oyunu Tatlı Kaçık Seyirci ile Buluştu

İBB’nin yeni oyunu Tatlı Kaçık seyirci ile buluştu! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun yeni oyunu Tatlı Kaçık seyircisi ile ilk gösterimini yaptı. 13 Aralık – 15 Aralık tarihleri ve 19 Aralık – 22 Aralık arası Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde gösterimde olacak oyunun konusu nedir? İlk gösteriminde büyük ilgi gören oyunda kimler rol alıyor? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Uygur Sanat Tiyatrosu’nun Yeni Oyunu Başlıyor!

İBB’nin yeni oyunu Tatlı Kaçık seyirci ile buluştu!

İBB’nin yeni oyunu Tatlı Kaçık seyirci ile buluştu! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun yeni oyunu Tatlı Kaçık, dün akşam ilk gösterisiyle tiyatro severleri büyüledi.

Ünlü yazar John Patrick’in yazdığı, dilimize ise Ahmet Leventoğlu ve Hasan Leventoğlu’nun çevirdiği Tatlı Kaçık oyunu ilk gösterisinde dakikalarca ayakta alkışlandı.

Tatlı Kaçık
Tatlı Kaçık

İBB Şehir Tiyatroları’nın Yeni Oyunu “Felatun Bey ile Rakım Efendi”

Tatlı Kaçık oyununun konusu

John Patrick’in oyunundan dilimize uyarlanan oyunda, Opal karakterinin hayatının değişimi konu alınıyor.

Çöp toplayarak yaşayan, çevresindeki her türlü şeye sonsuz bir sevgi ve şefkatle bağlı olan Opal, Mr. Tanner ile aynı evde yaşamaktadır. Üç davetsiz misafirin gelişiyle hayatı umulmadık şekilde değişen Opal, yalnızlıktan muzdariptir.

Kendi kendine yetmeyi becerse de yalnızlıkla boğuşan Opal’in hayatına giren Sol, Gloria ve Brad kendi hesaplarının peşinde insanlardır.

Opal, bu üç yabancıyı hayatına almak konusunda en ufak bir tereddüt bile etmezken, sonsuz bir iyi niyetle evini açtığı misafirleri sevgilerini paylaşmak konusunda onun kadar istekli değillerdir.

İlk gösterimiyle seyircilerin dakikalarca ayakta alkışladığı Tatlı Kaçık oyununda yönetmenliği Naşit Özcan üstlenirken; Ayşe Kökçü, Çağlar Polat, Eylül Soğukçay, İbrahim Can, Mehmet Soner Dinç ve Mert Aykul rol alıyor.

Kadıköy Haldun Taner Sahnesi Gösteri Tarihleri

Tatlı Kaçık oyunu, 13 Aralık – 15 Aralık ve 19 Aralık – 22 Aralık 2018 tarihlerinde Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde tiyatro severler ile buluşacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler