Ana SayfaDedikoduŞevval Sam: Oğluma Hayranlık Duyuyorum

İlgili Postlar

Şevval Sam: Oğluma Hayranlık Duyuyorum

Uzun yıllardır ‘Yasak Elma’ adlı dizide rol alan Şevval Sam, ‘Sadakatsiz’ dizisindeki oyunculuğu ile büyük beğeni toplayan oğlu Taro Emir Tekin hakkında konuştu. Güzel oyuncu, hamilelik döneminde oğlunun içinin kendisi gibi olması için dua ettiğini ifade etti. Ayrıca oğlunun başarısının onu ne kadar mutlu ettiğini de dile getiren Şevval Sam “Oğluma hayranlık duyuyorum” dedi. İşte Şevval Sam’ın o açıklamaları;

“Bizde Popohlamak Yoktur”

Geçtiğimiz aylarda oğlunun başarısından gurur duyduğunu belirten Sam, Oyunculuğa dair konuştuğumuzda ondan çok şey öğreniyorum. Donanımı çok fazla. İşine, mesleğine tutku ile bağlı olan biri olduğun için geliştirmek için ne gerekiyorsa yapıyor” demişti.

Şevval Sam: Oğluma Hayranlık Duyuyorum

“Oğlunuzun kariyer planlamasıyla ilgili fikir alışverişi yapıyor musunuz?” sorusuna da yanıt veren oyuncu, “Taro yolunu başından beri kendisi çizdi. Ben herhangi bir destek vermedi. Bizde öyle pohpohlamak yoktur. Herkes kendi parmak izini kendi keşfeder. Taro’da kendi yolunu kendi başına çizen bağımsız bir birey. Dolayısıyla gelecek adına ondan umutluyum” ifadelerini kullanmıştı.

Şevval Sam: Çok Şanslı Bir Kadınım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler