Ana SayfaDedikoduOscar Akademi Heyeti Will Smith İçin Toplanıyor!

İlgili Postlar

Oscar Akademi Heyeti Will Smith İçin Toplanıyor!

Bu yıl 94’üncü kez düzenlenen Oscar ödül törenine Will Smith’in karısı Jada’nın saçlarıyla ilgili espri yapan Chris Rock’a attığı tokat damga vurmuştu. Dünya gündemine oturan skandala ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Oscar Akademi Heyeti Will Smith için toplanıyor! İşte detaylar;

Neler Olmuştu?

Geceye damgasını vuran, Will Smith’in töreni sunan Chris Rock’a attığı tokat oldu. Eşi Jada Pinkett Smith’in saçlarıyla ilgili espri yapan Rock’ı canlı yayında tokatlayan ünlü aktör, daha sonra “Karımın adını ağzına alma” diye bağırdı. Smith, ‘en iyi erkek oyuncu’ ödülünü almak için sahneye çıktığında özür diledi. Ancak Akademi’nin Twitter sayfasında yapılan paylaşımda şiddetin hiçbir şekilde hoş görülmeyeceği belirtilmişti.

Hastalığı Yüzünden

Jada Pinkett Smith, saçkıran hastalığı nedeniyle kafasını kazıtmıştı. Chris Rock da törende daha önce Demi Moore’un kafasını kazıtarak rol aldığı “GI Jane” filmine atıfta bulunarak “Jada seni seviyorum, ‘GI Jane 2’ yakında, sabırsızlıkla bekliyorum” dedi. Espriye önce gülen Will Smith, eşinin moralinin bozulduğunu anlayınca kendini sahneye attı.

Will Smith: Hayatım Boyunca Bu Kadar Kötü Görünmemiştim”

Will Smith’ten Tokat Açıklaması

Will Smith’in sunucu Chris Rock’a attığı tokat konuşulmaya devam ediyor. Yaşanan olayın ardından sessizliğini bozan Smith sosyal medya hesabından özür mesajı paylaştı. Yaptıkları için pişman olduğunu belirten yıldız oyuncu, ‘Şiddetin her türlüsü zehirli ve yıkıcıdır’ dedi.

Smith yazılı açıklamasında, “Şiddetin her türlüsü zehirli ve yıkıcıdır. Dün geceki Akademi Ödülleri’ndeki davranışım kabul edilemez ve affedilemezdi.” ifadesini kullandı.

Şaka yapmanın mesleğinin bir parçası olduğunu belirten Smith, “Ancak Jada’nın tıbbi durumuyla ilgili bir şaka benim için çok fazlaydı ve duygusal tepki verdim.” açıklamasını yaptı.

Yıldız oyuncu sunucu Chris Rock’a da seslenerek, “Senden herkesin önünde özür dilemek istiyorum Chris. Haddimi aştım ve yanıldım. Utandım ve davranışlarım olmak istediğim adama yakışmadı. Sevgi ve nezaket dünyasında şiddete yer yoktur.” diye yazmıştı.

Will Smith Kimdir?

Oscar Akademi Heyeti Will Smith İçin Toplanıyor!

Akademi tarafından yapılan açıklamada, “Smith, seremoniyi terk etmeyi kabul etmedi. Fakat biz de bu duruma daha farklı yaklaşabileceğimizi fark ettik. Akademi yönetim kurulu aktör hakkında disiplin prosedürünü başlattı” denilmişti.

Olanları değerlendirmeye hazırlanan Akademi heyeti ise Smith’le ilgili olası yaptırımları tartışmak üzere erken toplanmaya karar verdi.

18 Nisan yerine yarın toplanmaya karar veren Akademi’nin başkanı David Rubin, “Bunun zamanında ele alınması, ilgili herkesin çıkarınadır” dedi.

Ödül Geri Mi Alınacak?

‘King Richard’ filmindeki rolüyle ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülüne layık görülen Will Smith’in ödülün geri alınıp alınmayacağı merak konusu olmuştu. Konuyla ilgili CNN Türk canlı yayınında konuşan Yunus Emre Erdölen, “Akademi şiddeti kınayan bir tweet attı, ama Will Smith’i kınamadı. Bir kesim şiddetin karşısında dururken, bir kısım da Smith’i destekledi. ‘Ödül geri alınsın’ talepleri var ancak bu tek ses değil. O nedenle olur mu bilemiyorum” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler