Ana SayfaDedikoduBryan Singer: Paparazilerle Konuşmak İstiyorum

İlgili Postlar

Bryan Singer: Paparazilerle Konuşmak İstiyorum

Amerikalı yönetmen Bryan Singer tatil için İstanbul’a geldi. Önceki gece Ulus Sunset’te görüntülenen Singer basın mensuplarına konuşmak istese de arkadaşları engel oldu. Bryan Singer “Paparazzilerle konuşmak istiyorum” dedi. İşte detaylar;

Ünlüler Buluştu

“Olağan Şüpheliler”, “X-Men” gibi Hollywood yapımı filmlerin yönetmeni Bryan Singer, Türkiye’ye geldi. Bir süredir İstanbul’u dolaşan Singer, önceki gece de Mehmet Korutürk’ün Ulus Sunset’te verdiği davete katıldı. 25 kişilik davetli grubu arasında İlker Kaleli, Belçim Bilgin, Engin Altan Düzyatan, Yağmur Tanrısevsin, Ketche ile futbolcular Jose Sosa, Nazım Sangare ve Dimitris Pelkas da vardı.

İlker Kaleli kimdir?

Bryan Singer: Paparazilerle Konuşmak İstiyorum

Bryan Singer çıkışta yanındakilere kapıda bekleyen muhabirleri göstererek “Bunlar paparazzi mi? Konuşmak istiyorum” dedi. Ancak arkadaşları ünlü yönetmeni apar topar mekanın önünde bekletilen VIP araca bindirdi.

“Araçtakileri Bekletmek İstemiyorum”

Kıyafet seçimiyle dikkat çeken Belçim Bilgin çıkışta soru sormak isteyen muhabirlere “Arkadaşlarımla güzel vakit geçirdik. Araçta bekleyenler var, onları bekletmek istemiyorum” demekle yetindi.

Belçim Bilgin kimdir?

“Oyunculuğu Bırakmam”

Ulus Sunset’teki özel davete katılan Engin Altan Düzyatan’a çıkışta oyunculuğu bırakacağı yönündeki iddialar soruldu. Düzyatan şöyle yanıt verdi: “Oyunculuğu bırakmam ama ara verebilirim. Şu sıralar yapımcılık yapıyorum.”

Engin Altan Düzyatan kimdir?

Derbi Öncesi Eğlendiler

Fenerbahçeli futbolcular Dimitris Pelkas, Jose Sosa ve Nazım Sangare de Mehmet Korutürk’ün davetlileri arasındaydı. Hafta sonu oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi stres atan futbolcular, mekan çıkışı soruları yanıtlamadan hızlıca araçlarına bindi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler