Ana SayfaDedikoduDemet Akalın Kendini Tanıyamadı!

İlgili Postlar

Demet Akalın Kendini Tanıyamadı!

Seren Serengil 51. yaş gününü evinde verdiği bir parti ile kutladı. Doğum gününe daha önce küs olan Ece Erken ve Demet Akalın da katıldı. Serengil beraber verdikleri pozları sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğraflardaki aşırı filtre olay oldu. Demet Akalın kendini tanıyamadı. Demet Akalın’ın verdiği tepki sosyal medyada da görenleri güldürdü. İşte o fotoğraf ve Demet Akalın’ın yorumu;

Seren Serengil 51 Yaşına Girdi

51 yaşına giren Seren Serengil doğum gününü evinde arkadaşlarıyla birlikte kutladı. Kutlamaya bir süre önce eşini kaybeden Ece Erken de katıldı. Ece Erken ve zor günlerinde onu yalnız bırakmayan Demet Akalın doğum gününde beraber poz verdi.

Serengil arkadaşlarıyla çekildiği fotoğrafları filtreden geçirdi. Daha sonra fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Demet Akalın Kendini Tanıyamadı!

Filtre ve photoshop’u abartan Seren Serengil sosyal medya kullanıcılarının diline düştü! Fotoğrafa “Kimse kimseye benzemiyor”, “Demet’i tanıyamadım”, “Bu nasıl filtre” yorumları yapıldı.

Arkadaşlarından doğum gününü fotoğraflarını isteyen Akalın, kendisini görünce ‘bu ben miyim’ tepkisini verdi. Akalın’ın paylaşımı çok konuşuldu.

Nevin Serengil Kızı Seren Serengil ‘i Topa Tuttu!…

Demet Akalın ve Ece Erken Barıştı

Demet Akalın ve Ece Erken uzun süren küslüğü Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesiyle son bulmuştu. Eski dostunun yanına koşan Akalın, zorlu süreçte Ece Erken’e destek olmuştu.

Aralarındaki sorunları unutan Ece Erken paylaşımında “İlk günden beri yanımdaydın. Allan razı olsun. Dost herkes çıkıp gittiğinde çıkıp gelendir” ifadelerini kullanmıştı.

Seren Serengil Sağlığına Kavuştu

Geçtiğimiz aylarda sağlık sorunları yaşayan Seren Serengil çok riskli bir ameliyata girmişti. Bir süre damar yoluyla beslenen Serengil, zor günleri geride bıraktı. Salığına kavuşan Serengil, ‘Zayıflama hırsım beni bu noktaya getirdi. Herkesi uyarıyorum gerekmedikçe mide ameliyatı olmayın’ sözleriyle sevenlerini uyarmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler