Ana SayfaDedikoduEda Ece Ailesinin Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama Yaptı

İlgili Postlar

Eda Ece Ailesinin Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama Yaptı

Koronavirüs salgını nedeniyle çok sıkıntı yaşayan Eda Ece iki kez hastalığa yakalanmıştı. Ancak geçtiğimiz günlerde ailesinin de koronavirüs olması Eda Ece için çok üzücü bir gelişme oldu. Ünlü oyuncu Eda Ece ailesinin sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. İşte ünlü oyuncu Eda Ece’nin o açıklaması;

Eda Ece İkinci Kez Koronavirüs Hastalığına Yakalandı

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen oyuncu, “2. kez kovid oldum, Yasak Elma ve Maske Kimsin Sen’e ve ev halkına hayırlı olsun. Şaka bir yana, gayet iyiyim, daha önce kovid geçirdiğim ve 2 aşı olduğum için hafif atlatıyorum. Aşısızken, İlk kovidim çok daha beterdi. Tavsiyelere uyun, kendinize iyi bakın, Önce sağlık” demişti.

Eda Ece: Tiyatroda Beni Sahneden İndiremiryorlardı

Annesi ve Babası Koronavirüse Yakalandı

‘Yasak Elma’ dizisinde ‘Yıldız’ karakterine hayat veren oyuncu Eda Ece’nin ailesi koronavirüse yakalandı. Büyük bir üzüntü yaşayan ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak ailesinin sağlık durumu hakkında sevenlerine bilgi verdi.

Eda Ece Ailesinin Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama Yaptı

Instagram hesabından aile fotoğrafını paylaşan Ece, “Annem ve babam, bu hayattaki en değerli varlıklarım. Arayan soran herkese teşekkür ederim, annem iyi, babam da iyi olacak. Sizi çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

Eda Ece Kimdir?

Dostlarından Destek Gecikmedi

Eda Ece’nin paylaşımının altına dostlarından destek mesajları geldi. Çok sayıda ünlü isim ünlü oyuncuya ‘geçmiş olsun’ mesajlarını iletti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler