Ana SayfaDünyaWill Smith: Hayatım Boyunca Bu Kadar Kötü Görünmemiştim"

İlgili Postlar

Will Smith: Hayatım Boyunca Bu Kadar Kötü Görünmemiştim”

Son dönemlerde sosyal medyayı en çok kullanan dünyaca ünlü isimlerden olan Will Smith paylaştığı gönderileriyle hayranlarının yüzünü güldürüyor. Pandemi sürecinde aldığı kiloları gözler önüne seren dünyaca ünlü oyuncu Will Smith, “Hayatım boyunca bu kadar kötü görünmemiştim” itirafında bulundu. İşte dünyaca ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Will Smith: “Irkçılığa Maruz Kaldım”

Siyah Giyen Adamlar’ın (The Man in Black) 4 Grammy ödüllü yıldızı, ABD’de Siyahi biri olarak büyüme deneyimlerini de paylaşarak z- kelimesinin kendisine en az 5 kez dendiğini söyledi. “Bu hakarete muhtemelen 5-6 kez maruz kalmışımdır. Neyse ki, bunu bana söyleyen zeki bir insan hiç olmadı” dedi.

Irkçıların ve ırkçılığın aptalca olduğu izlenimiyle büyüdüm, bunlarla baş etmek kolaydı. Onlar bu denli tehlikeliyken daha zeki olmak zorundaydım. Bir ırkçının gözlerinin içine baktığımda zeka emaresi namına hiçbir şeye rastlamadım.

Cehalet Bariz Kötülükten Daha Yaygın

Oyuncu, kariyerinin başında daha çok sistemik ırkçılığa rastladığını ve “cehaletle kötülük arasındaki farkın” dikkatini çektiğini söyledi. Smith şunları söyledi:

Neyse ki cehalet bariz kötülükten daha yaygın. Eğitim ve anlayış sürecinin ırkçılığın maalesef ülkemizin kumaşına işlemiş daha tehlikeli ve zor yönlerini hafifletebileceği konusunda da hep ümitli oldum. Smith şu sıralar yeni Netflix dizisi Değişiklik Yap: ABD’de Eşitlik Mücadelesi’ni (Amend: The Fight For America) tanıtıyor. Siyasete yöneleceğinin sinyalini en son 2015’te veren Smith, o sıralar başkan adayı olan Donald Trump’ın açıklamalarının sonunda başkan adayı olmasına neden olacağını söylemişti. O sıralar CBS News’a şunları söylemişti:

İnsanlar haberlerde duvarlar ve Müslümanlarla ilgili söyledikleri bu çılgınca şeyleri söylemeye devam ederse beni siyasete girmeye zorlayacaklar.

Will Smith: Hayatım Boyunca Bu Kadar Kötü Görünmemiştim”

Ünlü oyuncu Will Smith, son paylaştığı fotoğrafta pandemi sürecinde aldığı kiloları gözler önüne serdi. Terliği, hırkası ve şortu ile objektif karşısına geçen Smith, “Size gerçeği söyleyeceğim. Hayatım boyunca bu kadar kötü görünmemiştim” ifadelerini kullandı.

Takipçileri, dünyaca ünlü ABD’li aktörün paylaşımına, “Sen Will Smith’sin, istediğin şekilde olabilirsin” ve “52 yaşındasın. Bence harika görünüyorsun” şeklinde yorumlarda bulundu.

Will Smith Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler