Ana SayfaDedikoduMehmet Dinçerler Magnolia Bakery'i Hadise'yle Fethedecek

İlgili Postlar

Mehmet Dinçerler Magnolia Bakery’i Hadise’yle Fethedecek

New York’ta Magnolia Bakery yetkilileriyle bir kere daha buluşacak olan Mehmet Dinçerler’in yanında bu kez müstakbel eşi Hadise de olacak. Mehmet Dinçerler Magnolia Bakery’i Hadise’yle fethedecek. İşte detaylar;

Mehmet Dinçerler’den Beklenen Açıklama Geldi

Kimseye borcu olmadığını söyleyen Dinçerler şu mesajı paylaştı:

“Çocukluğumdan beri ticaretin içerisinde yer almış ve sonsuz deneyimler edinmiş bir ailede yetişmiş bir genç olarak iş hayatına dair öğrendiğim en temel değer, iş ahlakından asla ödün vermemektir. Ne yazık ki babam Burhan Dinçerler ve abisi Mehmet Dinçerler’in ortak oldukları Hacı Sayid Gıda San. Tic. A.Ş. ekonomik olarak sıkıntılı bir süreçten geçmektedir. Bu zorlu süreçte bir kısım banka borçlarına ailesine ve soyadına karşı kendisini sorumlu hisseden her evlat gibi hiçbir ticari yükümlülüğüm olmamasına rağmen maalesef kefil olmuştum. Bu sebeple borçların yapılandırılması için Hacı Sayid’in konkordato talebinde bulunması ile birlikte bir kısım kefaletlerimiz sebebiyle, yatırımcılarımızı ve çalışanlarımızı koruma altına almak amacıyla, şirketimiz de 2019 senesinde konkordato sürecine girmek zorunda kalmıştır.

Ben şahsım ve şirketim olarak onaylanan bütün ödeme takvimine uymuş olup bir tane dahi takibe alınmış borcum bulunmamaktadır. Ayrıca 2021 senesinde şirketimin ve şahsımın kefaleti bulunan borçların (şahsım ve şirketimin borcu olmamasına rağmen) neredeyse hepsini kapattık. Haberlere konu olan ödenmeyen borçlarla veya şirketle aile bağları dışında hiçbir zaman ortaklığım olmamıştır!

Ben bugüne kadar evlat olarak üstüme düşeni yaptığıma inanıyorum ve bundan sonra da ne gerekiyorsa yapacağım; yalnız, şirketler tamamen tüzel kişiliktir ve kimsenin borcu kimseyi bağlamaz. Bugün gelinen süreç tabi ki üzücüdür, bu üzücü olay üzerinden Magazin üretmek ve haksız itibar suikastı yapmak eminim hiçbir ahlaka yakışmaz…

23 yaşında başladığım ticaret hayatım, bugün binlerce insanın ekmek yediği bir işletmeye dönüştü ve bunu on binlere taşımak en büyük arzum ve hedefimdir.”

Hadise ve Mehmet Dinçerler’in Nikah Tarihi Belli Oldu

Mehmet Dinçerler Magnolia Bakery’i Hadise’yle Fethedecek

Magnolia Bakery’yi Türkiye’ye getirmek için gün sayan Mehmet Dinçerler, New York’ta yapacağı toplantıya müstakbel eşi Hadise’yi de götürecek. 28 Mayıs’ta New York’taki The Town Hall’de konser verecek olan Hadise, nişanlısının iş toplantısına da katılacak.

Magnolia Bakery yetkilileriyle bir kez daha masaya oturacak olan Dinçerler’in yanında bu kez Hadise de olacak. Ünlü şarkıcının dünya çapındaki şöhreti, ‘aura’sı ve kusursuz İngilizcesinin toplantıda büyük fark yaratacak. Bildiğiniz gibi Dinçerler Hadise’ye aldığı yüzükle eleştiri yağmuruna tutulmuş ve uzunca bir süre konuşulmuştu. Bu sorunları aşmak için hukuk mücadelesi veren Mehmet Dinçerler, Magnolia Bakery ile yeni bir sayfa açmayı hedefliyor. Belli ki müstakbel eşi de her koşulda kendisinin en büyük desteği.

Hadise kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler