Ana SayfaDizilerSeversin 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asya Kimden Korkuyor?

İlgili Postlar

Seversin 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asya Kimden Korkuyor?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Seversin, 16. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Asya, Kudret’in Tolga’nın babası olduğunu öğrenince büyük bir hata yaptığını anlar. Durumu Tolga öğrenip Asya’ya, Kudret’in şirketiyle anlaşma yapıp yapmadığını sorar. Anlaşma yaptığını öğrenince de Asya’ya çok kırılır. Asya, kendisini çok çaresiz hisseder. Tolga ile Asya, aralarını düzeltmenin bir yolunu bulabilecek mi? Seversin 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Asya, kimden korkuyor?

Çarşamba Dizileri 2022

Asya Kimden Korkuyor?

Seversin 16. bölüm 2. fragmanında; Selin Tolga’ya, Asya’nın yaptığı anlaşmayı söylüyor. Tolga, Asya ile olan ilişkisini toparlamak istiyor. Deniz kenarında içindeki duygularını döküyor. Asya da, Tolga’nın bu yaklaşımına olumlu yanıt veriyor. Bu sırada Asya, tedirgin eden birisini görüyor.

İşte Seversin 16. bölüm 2. fragmanı…

SEVERSİN 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Tolga, dizi ekibinin işsiz kalmaması için diziden ayrılır. Kanal, Asya’dan dizi bitene kadar Tolga’yla görüşmesini yasaklar. Bahri, Asya’nın adını onların görüşmeyeceğine dair söz verir. Dizinin sorumluluğunu da kızı Selin’e verir.

Asya, Tolga’dan uzak durmaya çalışır. Onun görüşme tekliflerine bir bahane uydurup ret etmek zorunda kalır. Tolga, Asya’nın kendisinden uzaklaşmasının nedeninin ailesi olduğunu zanneder ve onunla ailesi arasına girmek istemez. Suzan, kendisinin suçsuz olduğunu oğluna anlatmaya çalışır.

Ancak o zarf olayını ona söyleyemez. Tolga, tüm olanlardan annesini sorumlu tutar. Suzan, suçsuzluğu ortaya çıkana kadar evden ayrılır. Bu arada Kudret’e ulaşmaya çalışır. En sonunda Suzan Kudret’e ulaşıp onunla konuşur ve elindeki fotoğraflarla tehdit edildiğini söyler.

Büyük bir yapım şirketinin sahibi olan Kudret, hemen gazeteciyi arayıp bu haberin çıkmasını sağlayan kişinin Selin olduğunu öğrenir. Suzan, gidip Selin’den hesap sorar. Selin, yaptıklarının ortaya çıkacağından korkup tutuşmaya başlar. Kudret’in şirketi, Nesrin’i arayıp Asya ile tanışmak istediklerini söyler.

Nesrin, hemen ret ediyor. Asya, Tolga’nın reklam işinin ve dizi projesinin iptal edildiğini öğrenir. Hemen o yapım şirketine gidip konuşur. Kudret’e yönlendirilen Asya onunla konuşup o projelerin Tolga’ya geri verilmesini rica eder. Tolga’ya işlerini geri verilmesi karşılığında Kudret Asya’dan kendisiyle 3 yıllık sözleşme yapmasını ister.

Asya, bu ricasının aralarında kalacağına dair Kudret’ten söz aldıktan sonra sözleşmeyi imzalar. Daha sonra Tolga’nın yanına gider. Tolga’nın telefonu çalıyor ve dizi teklifinin iptal edilmediği çekimlere hemen başlanacağı haberi gelir.

Asya, çok mutlu oluyor. Tolga, annesinden aldığı zarfın içinde çıkan fotoğrafları yırtıp atar. Asya, o fotoğrafları görür ve Kudret’i tanır. Tolga’ya Kudret’i sorar. Oda, onun çok tehlikeli biri olduğunu ve üzülerek onun babası olduğunu söyler. Asya, çok büyük bir hata yaptığını anlar.

Seversin 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Tolga Babasıyla Asya’nın Yaptığı Anlaşmayı Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler