Ana SayfaÜnlülerSes Ver Bigo'da final heyecanı!

İlgili Postlar

Ses Ver Bigo’da final heyecanı!

Yaptığı ses analiz videolarıyla giderek popülerleşen müzisyen ve vokal koçu Emre Yücelen şimdilerde çok ses getiren programı Ses Ver Bigo ile gündemden inmiyor. Dün gece büyük final yapan yarışma sona erdi ve kazananlar belli oldu!

Emre Yücelen mikrofonunu açık unuttu, olanlar oldu!

Emre Yücelen kimdir?

Emre Yücelen, 20 yılı aşkın süredir Türk müziği piyasasında tanınan, Türkiye’nin en ünlü ses eğitmenleri/vokal koçları ve müzisyenlerinden biridir.  Özellikle son 6 yılda YouTube’da çektiği ses analiz videoları ile 1 milyon aboneye ulaştı. Son zamanlarda Instagram ve diğer sosyal medya platformlarında da oldukça popüler. Popülaritesi kadar müzik dünyasında da oldukça saygın bir kişilik olarak kabul edilen Emre Yücelen, sadece Türkiye’de değil, Azerbaycan, İran, Arap Yarımadası gibi birçok bölgeye ulaşan takipçi kitlesine sahiptir. Bu bölgelerdeki ünlü müzisyenlerle ürettiği içeriklerle de adından sıkça söz ettiriyor. Bunun yanında Emre Yücelen müzisyen kimliğiyle de pek çok esere imzasını atmıştır. Ayrıca birçok marka ve kurumla yaptığı işbirlikleri ile tanınmaktadır.

Ses Ver Bigo

Ünlü müzisyen geçtiğimiz günlerde canlı yayında takipçilerine büyük bir sürpriz yapmış, dünyaca ünlü canlı yayın uygulaması Bigo Live’da “SES VER BIGO” isimli bir ses yarışması yapacağını duyurmuştu. Şimdilerde ise yarışma büyük finalini yaparak ve kazanan isimleri belirledi.

Büyük yarışmada final turu!

Ses Ver Bigo yarışmasında final turu dün gece sona erdi. Canlı yayında ses düellolarının yapıldığı programın final turu, büyük mücadelelere sahne oldu. Final heyecanı yaşayan yarışmacılar hem heyecanlı hem de son derece iyi hazırlanmış durumdalardı.

Şimdi eleme zamanı

Dün gece büyük finalini gerçekleştiren yarışmada 18 kişi yarıştı. 80 yarışmacıdan 18 yarışmacıya düşen yarışmayı 3 kişi kazandı. Yarışmacılar ilk olarak Bigo Live’ın eğlence kanalı isimli odasında 10 dakikalık performanslarını gerçekleştirdiler. Emre Yücelen yarışmacılara 1 ila 10 arasında bir puan vererek seçim yapmaya çalıştı. Bu sırada oldukça zor yaşayan Emre Yücelen izleyicilerden de yardım istedi. Yarışmanın sonunda Mızrap Hüner isimli yarışmacı yarışmayı 3. olarak bitirdi. Emre Yücelen Mızrap’ın türkü performansı sırasında gözyaşlarını tutamadı.Yarışmanın 2. kazananı olan Dadaşoğlu ise söylediği parçalarla izleyenlere coşkulu anlar yaşattı. Mızrap Hüner 50.000 fasulye kazanırken Dadaşoğlu ise 2. likle 80.000 fasulye kazandı. Bunun yanında her iki yarışmacı da Bigo Live uygulamasından Dino Hediye Paketi kazandı.

İşte kazanan o isim!

Birbirinden güçlü sesler arasında seçim yapmaya çalışan Emre Yücelen oldukça zor dakikalar yaşadı. Bu anlarını “Arkadaşlar inanılmazsınız, hepinize 10 puan vermek istiyorum fakat seçim yapmak zorundayım.” Yarışmanın ilerleyen dakikalarında Ses Ver Bigo’da 14. olarak sahneye çıkan Leo isimli yarışmacı Emre Yücelen’e şok yaşattı. Geçtiğimiz haftalardaki performansıyla kulakların pasını silen Leo bu gece de söylediği şarkıyla Emre Yücelen’i ve izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Heyecandan konuşamadı

Oylamaların sonunda 1. olduğunu öğrenen Leo bir süre boyunca yayında kalakaldı. Galibiyetin verdiği heyecanla şoka giren yarışmacı bir süre sonra sevinç çığlıkları atmaya başladı. Yarışmacı 1. olarak 100.000 fasulye ve BIGO Dino Hediye Paketi almaya hak kazandı.

Asıl sürpriz sonra ortaya çıktı!

Emre Yücelen’in 1. olan yarışmacıya bir sürprizi daha vardı. Emre Yücelen, yarışmacının bütün masraflarını karşılayarak İzmir’deki Emre Yücelen Müzik Stüdyosunda beraber profesyonel bir demo kaydedeceklerini ve bu demo kendi Youtube kanalında yayınlayacağını açıkladı. Sürprizi duyduktan yarışmacı sonra sevinç gözyaşları döktü.

Bigo Live kendi starlarını yarattı!

Toplamda 3 tur süren yarışma, birinden yetenekli isimlere tanıklık etti. Her turun bir öncekinden daha zorlu geçtiği yarışmada yetenekli isimler büyük takipçi kitlelerine ulaşmaya, kendi fanlarını yarattı. Sosyal medya hesaplarına takipçi yağan yarışmacılar oldukça mutlu olduklarını, yetenekleri ile başarılı olmaktan oldukça keyif aldıklarını belirtti. Emre Yücelen’in de büyük sempatisini kazanan yarışmacılar, samimi bir yarışma ortamı yaratarak her yayını heyecanla beklenen aktivitelere dönüştürdüler.

Emre Yücelen Bigo Live’a teşekkür etti!

Birbirinden yetenekli yarışmacılar, yarışma boyunca kimi zaman heyecanlı kimi zaman da elenmenin hayal kırıklığıyla hüzünlü anlar yaşadılar. Finale kalan yarışmacılar ve izleyiciler, Emre Yücelen’e ve bu fırsata imkan veren Bigo Live uygulamasına teşekkürlerini iletti. Şimdilerde Ses Ver Bigo’nun 2. sezonunun ne zaman geleceği konuşuluyor. İzleyicilerden şimdiden yerlerini ayırtanlar oldu bile.

Android için Bigo Live indir
iOS için Bigo Live indir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler