Ana SayfaÜnlülerArda Kural bakın soluğu nerede aldı!

İlgili Postlar

Arda Kural bakın soluğu nerede aldı!

Ünlü oyuncu Arda Kural, dün gece Bigo Live isimli canlı yayın uygulamasında yayın açtı. Uzun zamandır kendisini merak eden hayranları Bigo Live indirerek yayınına koştu. Arda Kural; onunla tanışmak, konuşmak isteyen Bigo’daki hayranlarıyla sohbet etti, sorular sordu.

Arda Kural Yeni İmajıyla Dikkatleri Üzerine Topladı

“Hala çok yakışıklısın”

Arda’nın yayını sırasında hayranları iltifat yağmuruna tuttu. Yorumlarda ve ortak yayın açtığında büyük sevinç yaşadığını dile getiren izleyiciler ve yayıncılar, Arda Kural’la tanışma fırsatı buldukları için oldukça mutlu oldular, bazı yayıncılar heyecandan donakaldı. Yayına davet ettiği hayranları, Arda Kural’a “Hala çok yakışıklısın.”, “İlk aşık olduğum ünlüsün.”, “Yerli Leonardo DiCaprio’muzsun.”, “Sana bayılıyoruz.” gibi iltifatlarda bulundular. Kendisine iltifat eden hayranlarına Arda, “Siz cansınız, ne kadar sempatik sözler bunlar, siz burayı kaliteli yapıyorsunuz, var olun.” şeklinde cevaplar verdi, bolca gülümsedi. Emret Komutanım dizisiyle tanındığı sahnelerin sıkça sözü geçen yayında izleyiciler, “Abi senin leylim ley söylediğin o performansa bitiyorum.” diyerek sürekli Arda’dan bu şarkıyı söylemesini rica etti. Bigo’daki canlı yayın esnasında Arda’nın yanındaki dostu gitar çaldı, istek parçaları çalıp söyledikleri anlar kameralara samimi anlar yansıttı. İzleyiciler yayın esnasında sohbet kısmına birbirinden güzel yorumlar bıraktı, birbirinin ardı gelen yorumları okumaya Arda yetişemedi!

Hayranlarla kıyasıya düello

Bigo Live’ın PK denilen düello özelliği ile hayranlarıyla yarışmalar yapan Arda Kural, herkese eğlenceli anlar yaşattı. Abi beni takip eder misin şeklinde gelen talepleri kırmadı, isteyen hayranlarıyla tekrar PK yapabileceğini söyledi. Genellikle son anda kendisine gönderilen büyük hediyelerle PK’ları kazanan ünlü oyuncu dün geceki yayınında oldukça hediye kazandı. Yayın boyunca izlenme sayısı giderek artan Arda Kural, Bigo’da en çok izlenen yayıncı kategorisine yükseldi.

“Arda abi nasılsın?”

Hayranları tarafından oldukça merak edilen Arda Kural’a nasıl olduğu sorulduğunda “Fena değildi, artık güzel gidiyor. Her şey yolunda.” dedi. Hayranlarının “Yakında projeler var mı, Bigo harici neler yapıyorsun?” sorularına, şu an sinema, dizi ile ilgileniyorum şeklinde cevap verdi. Onun iyi olduğunu gören hayranları oldukça mutlu oldu.

“Her gece Bigo’dayım”

Arda Kural, Tiktok ve Instagram’da da yayın açtığını ama Bigo’yu daha çok sevdiğini belirtti, “Buradaki insanlar, sohbet muhabbet çok güzel, çok samimi” dedi. Bundan sonra Bigo’da her gece yayın açacağının altını çizdi.

Arda Kural kimdir?

Bir süre önce psikolojik hastalığı nedeniyle tedavi gören ve sağlığına kavuşan Arda Kural, son günlerde imaj değişikliği ile gündeme gelmişti. Eski günlerine dönmeye çalışan ve kendinden sıklıkla söz ettiren Arda Kural kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Arda Kural ne ile tanınır?

Arda Kural 12 Nisan 1980 yılında Yalova’da dünyaya gelmiştir. Yalova Endüstri Meslek Lisesi’nde kimya bölümünden mezun olmuştur. 2 yıl dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimleri almıştır. 1999 yılında kendi kurmuş olduğu Roman Tiyatrosu’nda tiyatro kariyerine ilk adımını atmıştır. Daha sonra kendi yazdığı Belirtisiz Nesneler, Ben Değil Kendim, Dokuz Köyden Kovulmak, Siyah Mizah ve Aşk gibi tiyatro oyunlarında rol almıştır.

Arda Kural’ı hangi dizi ve filmlerden hatırlıyoruz?

Arda Kural televizyona ilk adımını Kral TV’de VJ’lik yaparak atmıştır. Ardından 1999 yılında Eyvah Kızım Büyüdü dizisinde yer almış, Leonardo Dicaprio’ya olan benzerliği ile kendisinden oldukça söz ettirmiştir. İkinci çıkışı ise 2003 yılında Lise Defteri isimli dizide Ediz rolü ile olmuştur. Daha sonra 2005 yılında Emret Komutanım dizisindeki Ferit rolü ile kariyerini bir üst noktaya taşımıştır. Birçok farklı projede daha yer alan Arda Kural son yer aldığı Kubilay adlı projeden parasını alamadığı için ekonomik sıkıntılara girmiş ve psikoz belirtileri göstermeye başlamıştır. Daha sonra tedavi olmuş ve tekrar sağlığına kavuşmuştur.

Android için Bigo Live indir
iOS için Bigo Live indir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler