Ana SayfaÜnlülerEmre Yücelen mikrofonunu açık unuttu, olanlar oldu!

İlgili Postlar

Emre Yücelen mikrofonunu açık unuttu, olanlar oldu!

Geçtiğimiz günlerde Bigo Live’da başlattığı ses yarışması ile gündeme bomba gibi düşen Emre Yücelen, yayın esnasında bir anlık dalgınlıkla mikrofonunu açık unuttu. Bigo uygulamasının bir yetkilisine sözü vermek için mikrofon açık kalınca söylediği her şey duyuldu. Emre Yücelen’in sesini duyan izleyiciler yorumlarda kahkaha attılar.

Ses Ver Bigo’da 2. tur heyecanı!

Bigo çok güzel, yarışmacılar çok güzel

Geçtiğimiz günlerde başlayan Ses Ver Bigo programının yarı final turunda Emre Yücelen sözü tam “Lupin Bey’e” verecekken mikrofonunu açık unuttu. Mikrofonu kapattığını sanan ünlü müzisyen yanındaki arkadaşına  “Bu Bigo’ya bu kadar atıyorlar tutuyorlar da, Bigo çok güzel abi, yarışma müthiş, yarışmacıların hepsi baştan sona çok iyi çalışmış, sesler çok güzel, odalar süper.” dedi.

Farkına varınca gülme krizine girdi “En azından sizi övüyordum” dedi

Bu sözlerinin hemen ardından Lupin Bey’in konuşmadığını fark eden ünlü müzisyen durumu anlayınca gülme krizine girdi ve en azından güzel şeyler söylüyordum dedi. Yorumlar gülenler, kahkaha atanlar, hediye gönderenlerde dolup taştı. Emre Yücelen’in samimi anları uygulamada tatlı anlar yaşattı.

Emre Yücelen kimdir?

Emre Yücelen, 20 yılı aşkın süredir Türk müziği piyasasında tanınan, Türkiye’nin en ünlü ses eğitmenleri/vokal koçları ve müzisyenlerinden biridir.  Özellikle son 6 yılda YouTube’da çektiği ses analiz videoları ile 1 milyon aboneye ulaştı. Son zamanlarda Instagram ve diğer sosyal medya platformlarında da oldukça popüler. Popülaritesi kadar müzik dünyasında da oldukça saygın bir kişilik olarak kabul edilen Emre Yücelen, sadece Türkiye’de değil, Azerbaycan, İran, Arap Yarımadası gibi birçok bölgeye ulaşan takipçi kitlesine sahiptir. Bu bölgelerdeki ünlü müzisyenlerle ürettiği içeriklerle de adından sıkça söz ettiriyor. Bunun yanında Emre Yücelen müzisyen kimliğiyle de pek çok esere imzasını atmıştır. Ayrıca birçok marka ve kurumla yaptığı işbirlikleri ile tanınmaktadır.

Bigo Live kendi starlarını yaratıyor

Ses yarışması Ses Ver Bigo’daki yetenekli isimler büyük takipçi kitlelerine ulaşıyor, kendi fanlarını yaratıyor. Sosyal medya hesaplarına takipçi yağan yarışmacılar oldukça mutlu olduklarını, yetenekleri ile başarılı olmaktan oldukça keyif aldıklarını belirtiyor.

Finale son adım!

Yarışmada beklenen sona yaklaşıldı, final turuna çok az kaldı. 16 kişinin yarışacağı final turunun büyük mutluluklara ve büyük üzüntülere neden olacağı şimdiden tahmin ediliyor. Final turuna geçmeye hak kazanan yetenekli yarışmacılar, şimdi tekrar yarışmak için hazırlanıyor! İzleyiciler ise heyecanla gelecek turu bekliyor.

Android için Bigo Live indir
iOS için Bigo Live indir

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler