Ana SayfaÜnlüler2023 Astroloji Yorumu

İlgili Postlar

2023 Astroloji Yorumu

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) eski Başkanı Donald Trump’ın yaşam koçluğunu ve aynı zamanda astrolog olarak danışmanlığını yapan ve son derece isabetli öngörüleri ile çok konuşulan Michaela Astro, bu sefer de Türkiye ve magazin gündemi ile ilgili Astrolog yönünü konuşturarak açıklamalarda bulundu.

 

michaela astro
michaela astro

 

Dünya çapında birçok ödül alan ve başarıları ile gündemde olan, yaşam koçu ve NNLP uzmanı Michaela Astro,  Mart ayına kadar ülkemizdeki sıkıntıların devam edeceğini, maddi ve manevi açıdan zorlanacağımızı dile getirdi.  Bununla birlikte, 20 Nisan’dan sonra Güneş ve Jüpiter’in Boğa burcuna geçmesiyle ülkenin maddi ve manevi olarak rahatlayacağını, nefes alacağını dile getirdi.

 

michaela astro
michaela astro

Magazin gündemimize değinen Astro, Seda Sayan’ın en geç Mayıs 2023 ayına kadar evli kalacağını, daha sonra boşanacağını dile getirdi. Hadise’nin ise yeniden aşık olup, hamile kalacağını ve yıldırım nikahı ile evleneceğini belirtti. Bununla birlikte Hadise’nin evleneceği kişinin magazinsel olarak tanınacağını da eklemeyi unutmadı.  Ebru Gündeş’e değinen Michaela Astro, Gündeş’in Mayıs ayından sonra yeni bir ilişkiye başlayacağını mutlu bir evlilik yapacağını, Sibel Can’ın malum beyefendi ile aile arasında bir törenle evleneceğini belirterek,  Hülya Avşar’ın da yeni bir ilişkiye yelken açacağını dile getirdi.   Micheala Astro, aynı zamanda Tarkan’ın boşanacağını, Ajda Pekkan’ın kalçasındaki kırık için İsviçre’de kalacağını, Demet Akalın’ın evliliğinde ise ayrılık sinyallerinin çaldığını söylemeden geçemedi. Ama Demet Akalın’ın bu ayrılık sürecinden sonra kariyerinde çok iyi işlere imza atacağını dile getirdi.

 

michaela astro
michaela astro

Michaela Astro, Demet Akalın’ın madden ve manen zirveyi göreceğini, en olumlu anlamda Demet Akalın’ın etkileneceğini dile getirdi.  Michaela Astro, daha sonra Alişan’ın eşinden ayrılacağını,  Bülent Ersoy’un evleneceğini, Can Yaman’ın Türkiye’nin ileri gelen ailelerinden birisinin kızı ile evleneceğini ve Murat Boz’un da bu sene evleneceğini dile getirerek şaşırtıcı yorumlarda bulundu.

 

 

Sizler ne düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler