Ana SayfaÜnlülerSes Ver Bigo'da 2. tur heyecanı!

İlgili Postlar

Ses Ver Bigo’da 2. tur heyecanı!

Yaptığı ses analiz videolarıyla giderek popülerleşen müzisyen ve vokal koçu Emre Yücelen’in sunduğu Ses Ver Bigo yarışmasında 2. turu büyük bir heyecanla sona erdi. Şimdi gözler final turundaki kıyasıya düellolar ve final adaylarında!

Ses Ver Bigo'da 2. tur heyecanı!

Emre Yücelen’in Ses ver Bigo programında 2. tur heyecanı!

Emre Yücelen kimdir?

Emre Yücelen, 20 yılı aşkın süredir Türk müziği piyasasında tanınan, Türkiye’nin en ünlü ses eğitmenleri/vokal koçları ve müzisyenlerinden biridir.  Özellikle son 6 yılda YouTube’da çektiği ses analiz videoları ile 1 milyon aboneye ulaştı. Son zamanlarda Instagram ve diğer sosyal medya platformlarında da oldukça popüler. Popülaritesi kadar müzik dünyasında da oldukça saygın bir kişilik olarak kabul edilen Emre Yücelen, sadece Türkiye’de değil, Azerbaycan, İran, Arap Yarımadası gibi birçok bölgeye ulaşan takipçi kitlesine sahiptir. Bu bölgelerdeki ünlü müzisyenlerle ürettiği içeriklerle de adından sıkça söz ettiriyor. Bunun yanında Emre Yücelen müzisyen kimliğiyle de pek çok esere imzasını atmıştır. Ayrıca birçok marka ve kurumla yaptığı işbirlikleri ile tanınmaktadır.

Büyük yarışma: Ses Ver Bigo

Ünlü müzisyen geçtiğimiz günlerde canlı yayında takipçilerine büyük bir sürpriz yapmış, dünyaca ünlü canlı yayın uygulaması Bigo Live’da “SES VER BIGO” isimli bir ses yarışması yapacağını duyurmuştu. Bundan önce yalnızca ses analiz videoları ile takipçilerinin yoğun ilgisini üzerine çeken Emre Yücelen bu kez eğlence ve rekabet dolu bir programla çıkış yaptı. Ses Ver Bigo yarışmasının ayrıntıları ise her hafta katılımcıların seslerinin analiz edilmesi, ses mücadeleleri ve sonunda ayın birincisinin seçilmesi şeklinde.

Ses Ver Bigo’da 2. tur geride kaldı

Ses Ver Bigo yarışmasında 2. turu dün gece sona erdi. Canlı yayında ses düellolarının yapıldığı programın 2. turu, büyük mücadelelere ve mükemmel yetenekte seslere tanık oldu. Yarışmacıların Emre Yücelen’in de önerileriyle kendi seslerine uygun olarak hazırladıkları repertuarları oldukça beğeni topladı. Birbirinden güzel seslerin yarıştığı programda 2 gün boyunca kıyasıya rekabet vardı.

Şimdi eleme zamanı

Dün gece 2. turun sonuna gelinen yarışmada Emre Yücelen 40 yarışmacıyı 5’er kişilik gruplar halinde çoklu odalarda dinledi. Yarışmacıların tek tek performanslarını sergilediği turda Emre Yücelen her sesi analiz etti. Birbirinden yetenekli yarışmacı yayıncıların seslerini dinleyen Emre Yücelen, sonraki tur elemesi için zor anlar yaşadı. Her 5 kişilik performans turunun sonunda Emre Yücelen beğendiği 1 sesi seçerek gelecek tura yükseltti. Bunun yanında izleyicilerin oyları da yarışmacı başına düşen hediye miktarıyla hesaplandı böylece her 5 kişilik yayında bir tane Emre Yücelen’in bir tane de izleyicilerin seçtiği toplam 16 yarışmacı gelecek tura geçmeye hak kazandı.

Eleme sonunda Emre Yücelen 40 yarışmacı ile final turuna geçti.

Bigo Live kendi starlarını yaratıyor!

Toplamda 2 gün süren Bigo Live’ın 2. turu büyük mücadelelere ve keyifli anlara tanık oldu. Seçim yapması gittikçe zorlaşan yarışmada yetenekli isimler büyük takipçi kitlelerine ulaşmaya, kendi fanlarını yaratmaya başladı bile. Sosyal medya hesaplarına takipçi yağan yarışmacılar oldukça mutlu olduklarını, yetenekleri ile başarılı olmaktan oldukça keyif aldıklarını belirtti. Emre Yücelen’in de büyük sempatisini kazanan yarışmacılar, samimi bir yarışma ortamı yaratarak her yayını heyecanla beklenen aktivitelere dönüştürdüler.

Finale son adım!

Birbirinden yetenekli yarışmacılar, kimi zaman heyecanlı kimi zaman da elenmenin hayal kırıklığıyla hüzünlü anlar yaşadı. Gelecek tura geçmeye hak kazanan 16 isim büyük bir ödüle layık görüldü. 10.000 fasulye+dino kupası kazanan yarışmacıları şimdi final heyecanı bekliyor. Finale kalan yarışmacılar Emre Yücelen’e ve bu fırsata imkan veren Bigo Live uygulamasına teşekkürlerini iletti.

Android için Bigo Live indir
iOS için Bigo Live indir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler