Ana SayfaÜnlülerEmre Yücelen'in Ses ver Bigo programında 2. tur heyecanı!

İlgili Postlar

Emre Yücelen’in Ses ver Bigo programında 2. tur heyecanı!

Ses analiz videoları ve sempatik tavırlarıyla ün kazanan, alanında uzman müzisyen ve vokal koçu Emre Yücelen, bundan önce yalnızca YouTube kanalında ses analiz videoları çekerken rekabet dolu bir programla çıkış yaptı.

Emre Yücelen'in Ses ver Bigo programında 2. tur heyecanı!
Emre Yücelen’in Ses ver Bigo programında 2. tur heyecanı!

Emre Yücelen Kimdir?

Emre Yücelen, 20 yılı aşkın süredir Türk müziği piyasasında tanınan, Türkiye’nin en ünlü ses eğitmenleri/vokal koçları ve müzisyenlerinden biridir.  Özellikle son 6 yılda YouTube’da çektiği ses analiz videoları ile 1 milyon aboneye ulaştı. Son zamanlarda Instagram ve diğer sosyal medya platformlarında da oldukça popüler. Popülaritesi kadar müzik dünyasında da oldukça saygın bir kişilik olarak kabul edilen Emre Yücelen, sadece Türkiye’de değil, Azerbaycan, İran, Arap Yarımadası gibi birçok bölgeye ulaşan takipçi kitlesine sahiptir. Bu bölgelerdeki ünlü müzisyenlerle ürettiği içeriklerle de adından sıkça söz ettiriyor. Bunun yanında Emre Yücelen müzisyen kimliğiyle de pek çok esere imzasını atmıştır. Ayrıca birçok marka ve kurumla yaptığı işbirlikleri ile tanınmaktadır.

Ses Ver Bigo

Ünlü müzisyen geçtiğimiz günlerde canlı yayında takipçilerine büyük bir sürpriz yapmış, dünyaca ünlü canlı yayın uygulaması Bigo Live’da “SES VER BIGO” isimli bir ses yarışması yapacağını duyurmuştu. Bundan önce yalnızca ses analiz videoları ile takipçilerinin yoğun ilgisini üzerine çeken Emre Yücelen bu kez eğlence ve rekabet dolu bir programla çıkış yaptı. Ses Ver Bigo yarışmasının ayrıntıları ise her hafta katılımcıların seslerinin analiz edilmesi, ses mücadeleleri ve sonunda ayın birincisinin seçilmesi şeklinde.

2. tur heyecanı heyecanı Bigo Live’da başlıyor

Ses Ver Bigo yarışmasında dün gece tüm heyecanıyla 2. tura geçildi. Ses Ver Bigo yarışmasının ayrıntıları ise her hafta katılımcıların seslerinin analiz edilmesi, ses mücadeleleri (canlı yayındaki pk düelloları) ve sonunda ayın birincisinin seçilmesi şeklinde devam ediyor.

Keşfedilmeyi bekleyen yetenekler için büyük fırsat Ses Ver Bigo

Dün gece yarışmanın ilk turunun sonuna gelindi. Emre Yücelen 80 ses dinledi ve katılımcı yayıncıların seslerini tek tek canlı yayın odasında analiz etti. Yarışmanın ilk turunda Bigo Live müzik yayıncısı olan 80 yarışmacı, çoklu oda özelliği ile aynı anda canlı yayına katılım gösterdi, performans sergiledi ve zaman ile yarışarak birbirleriyle düellolar gerçekleştirdi. Birbirinden yetenekli yarışmacı yayıncıların seslerini dinleyen Emre Yücelen, sonraki tur elemesi için zor anlar yaşadı. Eleme sonunda Emre Yücelen 40 yarışmacı ile bir sonraki tura geçti.

Bigo Live Kendi Starlarını Yaratıyor!

4 güne yayılan ilk tur büyük heyecanla geçti. Özgüvenini toplayıp yeteneklerini sergileyenler de vardı, doğuştan hazır olanlar da. Emre Yücelen her yarışmacıyla özel olarak ilgilendi ve her ses üzerinde ayrıntılı analizler yaptı. Yarışmaya öyle sesler katıldı ki Emre Yücelen performansları şaşkınlıkla dinledi. Bu anlar izleyiciler tarafından büyük keyifle takip edildi. Yetenekli isimlere yayın sırasında izleyicilerden hediye ve yorum yağdı.

İkinci tura geçen yarışmacılara büyük ödül

Emre Yücelen ile tanışma fırsatı yakalayan yarışmacılar, heyecanlı anlar yaşadı. Performanslar esnasında Bigo Live izleyicileri tarafından büyük beğeni toplayan katılımcılara hediyeler yağdı, istek parçalar havada uçuştu. Sohbet kutusu yarışmaya katılmak istediğini belirten yorumlar ile doldu taştı. İkinci tura geçmeye hak kazanan yetenekli yarışmacılar, şimdi tekrar yarışmak için hazırlanıyor! İzleyiciler ise ikinci turu heyecanla bekliyor.

İlerleyen günlerde programın farklı konseptler ile devam edileceği konuşulurken, bir yandan da ay sonunda kimin birinci olacağı ve kazanacağı ödül merakla bekleniyor.

Android için Bigo Live indir
iOS için Bigo Live indir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler