Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncu O Dava Hakkında Konuştu!...

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu O Dava Hakkında Konuştu!…

Usta sanatçı Banu Alkan, Nicole Peachey ’e tazminat davası açıyor!. Ünlü Oyuncu O Dava Hakkında Konuştu!…

Banu Alkan’dan Nişanlısı Hakkında Açıklama

Ünlü Oyuncu O Dava Hakkında Konuştu!…

Oyuncu Banu Alkan, davalık olduğu Nicole Peachey ’e tazminat davası açıyor… “Afrodit” lakaplı Yeşilçam ’ın ünlü oyuncusu Banu Alkan ’ın seslendirdiği “Beyaz Orkide” isimli şarkının nakaratındaki sesin kendisine ait olduğunu söyleyen Nicole Peachey, ünlü oyuncudan şikâyetçi oldu. Başlatılan soruşturma kapsamında alınan bilirkişi raporlarıyla sesin Peachey ’e ait olduğunun tespit edildi. Kendi sesiymiş gibi playback yaptığı ortaya çıkan Banu Alkan, ses sanatçısı ve yazar Onur Akay ’a konu ile ilgili açıklama yaptı.

“Adımı Kullandığı, Kirlettiği için Dava Açıyorum…”

Sanatçı Onur Akay, kendi internet sitesinde kaleme aldığı bugünkü yazısında, Banu Alkan ’ın Nicole Peachey ’e tazminat davası açacağını duyurdu ve Afrodit ’in şu açıklamalarına yer verdi:

“Tamamen reklam. 2004 yılında piyasaya çıkan Beyaz Orkide ’nin söz ve müziği bana ait. O kişi sadece şarkıya vokal yaptı. Bir magazin programında, ‘Çok severim Banu Alkan ’ı, sadece vokal kısmı benim sesim’ diye canlı yayında kendisi de açıkladı. Vokal kısmında benimle birlikte söylüyor. Beni uzlaştırmacı aradı. Kendisi reklam ve para peşinde. Adımı kullandığı, kirlettiği için, kendine reklam sağladığı için ben tazminat davası açıyorum.”

Ünlü oyuncu Banu Alkan ’a, hakkında ‘manevi veya mali haklara tecavüz’ suçundan hapis istemiyle dava açılmıştı…

Banu Alkan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler