Ana SayfaDedikoduBanu Alkan'dan Nişanlısı Hakkında Açıklama

İlgili Postlar

Banu Alkan’dan Nişanlısı Hakkında Açıklama

Yeşilçam’ın Afrodit’i Banu Alkan, geçtiğimiz ay iş insanı Kemal Yıldız ile nişanlandığını ve yakında nikah masasına oturacağını duyurmuştu. Onur Akay ise, bu haberin üzerine ünlü ismin nişanlısının söylediği kişi olmadığını iddia etmiş; “Banu Hanım’ı oyuna getiriyor” ifadelerini kullanmıştı. Geçtiğimiz gece bir mekandan çıkarken görüntülenen Alkan, şoförüne ulaşamayıp taksiye binmeye karar verdiği sırada gazetecilerin sorularını yanıtlayarak, söz konusu iddialarla ilgili konuştu. Banu Alkan’dan nişanlısı hakkında açıklama geldi.

Evleniyorlar

Bir döneme damgasını vuran ‘Afrodit’ lakaplı oyuncu Banu Alkan, geçtiğimiz ay Magazin D aracılığıyla nişanlandığını duyurmuştu. Üç ay öncesinde gittiği bir mekanda tanıştığı Hollanda’da yaşayan iş insanı Kemal Yıldız’ın evlilik teklifine ‘Evet’ yanıtını veren 64 yaşındaki ünlü isim, evleneceklerini açıklamıştı.

“Bir Yere Gidip Geleceğim”

Alkan, geçtiğimiz gece ise Kuruçeşme’de yer alan bir gece klübünden çıkarken objektiflere takıldı. Kız kıza eğlenceye çıkan oyuncu, saatlerce arabasının gelmesini bekledi. Şoförünün, oyuncuya ‘Bir yere gidip geleceğim’ dediği ve aracı orada bırakıp gittiği öğrenildi.

Telefonu kapalı olan şoförüne ulaşamayan Banu Alkan, mekan görevlilerinden yoğun ilgi gördü. Saat sabah 04.00 olmasına rağmen, özel isteği yerine getirilerek Afrodit’e tatlı ikram edildi.

“Taksi İle Eve Döneceğiz”

Şoför gelmeyince taksi ile mekandan ayrılma kararı alan Alkan, basın mensuplarıyla konuşarak kendisine yöneltilen sorulara da cevap verdi. Ünlü isim, “Kız kıza eğlenceye çıktık. Şoförümüz bizi bırakıp gitti. Bu yüzden taksi ile eve döneceğiz” açıklamasını yaptı.

Banu Alkan’dan Nişanlısı Hakkında Açıklama

Bu iddialar kendisine hatırlatılınca Afrodit, “Gerekli yerlere başvurduk. Dava açacağım” ifadelerini kullandı. Alkan, nişanlısının engelli yardım parası aldığı söylentileri hakkında ise; “Sevgilim dünyanın en zengin iş adamlarından birisi” demekle yetinerek, taksiye bindi.

Neler Olmuştu?

Ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, bu sabah Beyaz TV’de yayınlanan ve yorumculuğunu Bilal Özcan, Pınar Eliçe ve Didem Delen’in yaptığı, ‘Beyaz Magazin’ isimli magazin programının canlı telefon konuğu oldu. Akay, Afrodit lakaplı ünlü oyuncu Banu Alkan’ın nişanlısı ile ilgili ağızları açık bırakan açıklamalar yaptı. Canlı yayında, “Banu Alkan da bir gün bana teşekkür edecek” diyen Onur Akay, Kemal Yıldız’ın evlilik teklifini kabul ettiğini açıklayan ve sosyal medyada alyansını paylaşarak nişanlandığını takipçilerine duyuran Banu Alkan’ı, çok üzecek açıklamalar yaptı. Önce bir yanlışı düzelten Akay, “Bazı yayın kuruluşları da yazımı yanlış anlayarak Yıldız’ın, Türkiye’de ve Hollanda’da iki ayrı bayanla evli olduğunu yazdı. Oysa aynı kadınla yani çocuğunun annesi ile hem Türkiye’de, hem de Hollanda’da evlenmiş, yani yapılan evlilik her ülkenin de ilgili makamlarınca biliniyor demek istemiştim.” açıklamasını yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler