Ana SayfaÜnlülerMerve Boluğur Tek Fotoğrafa Kıyamadı...

İlgili Postlar

Merve Boluğur Tek Fotoğrafa Kıyamadı…

DJ Mert Aydın ile 2 Ekim’de nikâh masasına oturan Merve Boluğur’un evliliğinde kriz çıktığı iddia edilmişti. Önceki gün takipçisinin yönelttiği “Ders çıkardığın olay ne?” sorusuna manidar bir cevap veren ünlü oyuncunun paylaştığı fotoğraflarda alyansını çıkardığı da görülmüştü. Medyaya yansıyan haberlerin ardından Boluğur, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak boşanacaklarını doğruladı. Duruşmanın ise cuma günü görüleceği öğrenildi. Sosyal medyadan fotoğrafları silen Merve Boluğur tek fotoğrafa kıyamadı…

Evlilikte Kriz Yaşandı

Ancak sosyal medya hesabından Mert Aydın ile sık sık paylaşım yapan Boluğur’un evliliğinde kriz yaşadığı ileri sürülmüştü. 2. Sayfa programında yer alan habere göre; Merve Boluğur, her anını paylaştığı Mert Aydın ile paylaşım yapmaktan kaçınıyordu. Aile fotoğrafını yayınlarken Aydın’ı keserek paylaşan Boluğur’un babasının evine döndüğü iddia edilmişti.

“Adam Ettiklerimiz Yüzümüze Bakmaz Oldu”

Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan şarkıcı ve oyuncu, “Ders çıkardığın olay ne?” sorusuna manidar bir cevap vererek şunları yazmıştı:

Adam ettiklerimiz yüzümüze bakmaz oldu ya önemsemez sayemde bir yere geldiler. Bundan sonra kimseye büyük iyilikte bulunmayacağım.

Evliliğindeki krizin ardından alyansını çıkartan Merve Boluğur’un paylaşımlarında sık sık parmaklarını göstermesi de dikkatlerden kaçmamıştı.

Boşanma Açıklaması Gecikmedi!

Tüm bunların ardından, Merve Aydın sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla iddiaları doğruladı. 4 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasının hikayeler bölümünden paylaştığı yazıda şu ifadeleri kullandı:

Olmadı, teşekkürler. Hayat bu… Mert’e de mutluluklar. Güzel günlerimiz için teşekkürler.

Boluğur ile yaşadıkları evi terk ettiği iddia edilen Aydın’ın ise boşanma davası açtığı ve duruşmanın cuma günü görüleceği öğrenildi. Güzel oyuncunun sosyal medya hesabından Aydın soyadını kaldırması da dikkat çekti.

Merve Boluğur Kimdir?

Merve Boluğur Tek Fotoğrafa Kıyamadı…

Düğününde gösterişli kabarık bir gelinlik giyen ve her fırsatta kendini çok beğendiğini dile getiren oyuncu, tüm düğün fotoğraflarını silerken kendisinin gelinlikli pozlarını silmeye kıyamadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler