Ana SayfaÜnlülerO Ses Türkiye'nin tüm sezon birincileri kimler, şimdi ne yapıyorlar?

İlgili Postlar

O Ses Türkiye’nin tüm sezon birincileri kimler, şimdi ne yapıyorlar?

Tam altı sezondur ekranlarda olan O Ses Türkiye’nin 2018 şampiyonu, dün akşam belli oldu. Şampiyon, daha önceden de takımından şampiyon çıkaran Gökhan’ın takımında yarışan Lütfiye Özipek oldu. Detaylar haberimizde…

TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı’nın sunumu ile yayınlanan O Ses Türkiye isimli ses yarışması, tam altı sezondur yayınlanmaya devam ediyor. Yarışmanın 2018 finali dün akşam gerçekleşti. Finale, her ikisi de jüri üyesi Gökhan Özoğuz’un takımında yarışan Lütfiye Özipek ile Yener Bulut ve Ümit Durak ikilisi kaldı. Lütfiye Özipek, O Ses Türkiye’nin 2018 şampiyonu oldu.

O Ses Türkiye’nin sıkı takipçileri, önceki sezonlarda şampiyon olan isimlerin şimdi ne yaptığını merak ediyor. “O Ses Türkiye birincileri şimdi ne yapıyor?” sorusunun yanıtı haberimizde…

O Ses Türkiye 2012 şampiyonu Oğuz Berkay Fidan

O Ses Türkiye’de şampiyon oldukları dönemlerde adından sıkça söz edilen birinciler, şimdilerde pek ortalarda görünmüyor. O Ses Türkiye yarışması ilk yayınlanmaya başladığı 2012 yılında SHOW TV ekranlarında yayınlanıyordu. O dönem, jüri koltuklarında Murat Boz, Hadise, Mustafa Sandal ve Hülya Avşar oturuyordu. Yarışmada, Murat Boz’un kurduğu ekipten Oğuz Berkay Fidan O Ses Türkiye şampiyonu olmuştu.

Oğuz Berkay Fidan, birinciliğinin ardından sıkça konuşulsa da müzik piyasasında yer edinemedi. Fidan, yarışmadan dört yıl sonra ‘Beni Ellerden Sayma’ şarkısını çıkardı.

O Ses Türkiye 2013 şampiyonu Mustafa Bozkurt

O Ses Türkiye’nin ikinci sezonu da ilgiyle izlenmişti. Çok ses getiren yarışmada jüri koltuğunda Murat Boz, Hadise, Mustafa Sandal ve Hülya Avşar oturmuştu. Murat Boz ile Hülya Avşar’ın yarışmacıları birinci adayı olurken, finalde Mustafa Sandal’ın yarışmacısı Mustafa Bozkurt şampiyon olmuştu.

Mustafa Bozkurt, o dönem merhum Ahmet Kaya’ya olan benzerliği ile çok konuşulmuştu. Ancak, yarışma sonrasında adından söz ettiremedi.

O Ses Türkiye 2014 şampiyonu Hasan Doğru

O Ses Türkiye’nin 2014 yılında yayınlanan üçüncü sezonunda jüri üyelerinde değişiklik yapılmış ve Mustafa Sandal ve Hülya Avşar’ın yerine Gökhan Özoğuz ile Ebru Gündeş getirilmişti. Yarışmada, finaline kalan dört isim de Gökhan Özoğuz’un takımından çıkmıştı. Bu durum, dünya formatları arasında bir ilk olmuştu. O Ses Türkiye yarışmasının üçüncü sezon şampiyonu Gökhan’ın takımından Hasan Doğru olmuştu.

Hasan Doğru, muhteşem performansı ile uzun süre konuşulsa da, müzik kariyerinde pek başarılı bir ilerleme kaydedemedi.

O Ses Türkiye 2015 şampiyonu Elnur Hüseynov

O Ses Türkiye’nin dördüncü sezonu, 2015 yılında yayınlanmıştı. Yarışmada, jüri üyeleri Hadise, Gökhan, Ebru Gündeş, Mazhar Alanson – Özkan Uğur olmuştu. O Ses Türkiye’nin 2015 şampiyonu, Ebru Gündeş’in takımından Azeri asıllı Elnur Hüseynov olmuştu. Hüseynov, yarışmadan sonra ülkemizde adını duyuramasa da Azerbaycan’ı Eurovision’da temsil etmişti.

O Ses Türkiye 2016 şampiyonu Emre Sertkaya

O Ses Türkiye beşinci sezonunda jüri üyeleri Murat Boz, Hadise, Ebru Gündeş, Gökhan ve Hakan Özoğuz olmuştu. Yarışma da, 2016 şampiyonu Gökhan ve Hakan’ın takımında yer alan Emre Sertkaya olmuştu. Sertkaya da, diğer şampiyonlar gibi adından söz ettiremedi.

O Ses Türkiye 2017 şampiyonu Dodan Özer

O Ses Türkiye’nin 2017 sezonunda şampiyon Hadise’nin takımında yarışan Dodan Özer olmuştu. Özer’in adı, yarışmadan sonra uzun zaman konuşuldu. Dodan Özer, single çalışması ‘Yoksun’ ile sevenlerinin karşısına çıktı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler