Ana SayfaÜnlülerO Ses Türkiye şampiyonu belli oldu. Gökhan, yine şampiyon oldu!

İlgili Postlar

O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu. Gökhan, yine şampiyon oldu!

O Ses Türkiye’nin şampiyonu dün akşam belli oldu. Gökhan’ın takımında yarışan Lütfiye, rakiplerini geçerek şampiyon oldu. Stüdyoda duygusal anlar yaşandı. Detaylar haberimizde…

O Ses Türkiye şampiyonu Lütfiye oldu

Ekranların nefesler tutularak izlenen ses yarışması programı O Ses Türkiye’nin finali dün akşam yapıldı. Acun Ilıcalı’nın sunumu ile TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye’nin şampiyonu, Gökhan’ın takımında yarışan Lütfiye Özipek oldu.

Yıldız Tilbe’yi beklerken, Gökhan şampiyon oldu

O Ses Türkiye’de bu yıl jüri koltuğuna oturan Yıldız Tilbe’nin şampiyon çıkarmasına kesin gözü ile bakılırken, Gökhan’dan ters köşe bir hareket geldi. Daha önceki sezonlarda da şampiyon çıkaran Athena Gökhan, bu yıl yine şampiyon çıkardı.

O Ses Türkiye’nin dün akşam yayınlanan bölümünde finale Gökhan’ın takımında yarışan Lütfiye Özipek ile Yener Bulut & Ümit Durak kaldı. Jüri üyeleri, Yıldız Tilbe, Murat Boz ve Hadise’nin takımından finale kalan olmadı. Böylelikle, takımından şampiyon çıkarmayı garantileyen Gökhan’ın iki yarışmacısından Lütfiye birinci oldu. Lütfiye, şampiyonluğunun açıklanması ile birlikte duygusal anlar yaşadı.

Gökhan Özoğuz kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler