Ana SayfaÜnlüler"17 yaşımdan beri 55 kiloyum!" dedi

İlgili Postlar

“17 yaşımdan beri 55 kiloyum!” dedi

2000 yılı Türkiye ve Dünya Güzeli Yüksel Ak Rimer, Swissotel Büyük Efes İzmir’in büyülü atmosferi eşliğinde MAG Şubat kapağının konuğu oldu. Uzun yıllar sonra kapak çekimi gerçekleştiren Yüksel Ak Rimer, verdiği samimi röportajı ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Rimer’in röportajıyla ilgili tüyolara, yaptığı açıklamalara haberimizden ulaşabilirsiniz.

“17 yaşından beri 55 kiloyum” 

Eğlenmeyi, gülmeyi çok seven bir karakterinin olduğunu belirten Türkiye Güzeli, Modacı Ertan Kayıtken ile birlikte çok şık bir koleksiyon hazırladıklarının da müjdesini veriyor. Güzelliğinin sırrını sağlıklı beslenmeye borçlu olduğunu dile getiren Yüksel Ak Rimer, genetik faktörlerden dolayı şanslı olduğunu da söyleyen Yüksel Ak Rimer,“17 yaşından beri 55 kiloyum” dedi.

“ Bir kızımız da olsun çok isterdim”

Modellik kariyerinin ardından eşi ile tanıştıktan sonra İzmir’e yerleşen Yüksel Ak Rimer, İstanbul’dan sonra İzmir’e alışma sürecini ise şu şekilde anlatıyor: “Eşim ile tanıştıktan 20 ay sonra evlenme kararı aldık. Onun işleri dolayısı ile İzmir’e yerleştik. İzmirli olduğum için alışmak zor olmadı. Geçiş süreci ile yavaş yavaş alıştırdım kendimi ve sonra oğlumuz dünyaya geldi. Birlikte olduktan sonra nerede yaşadığınızın bir önemi yok.” Eşi ile tutkulu bir aşk yaşayan başarılı ve güzel anne, “Kız çocuğumuz da olsun isterdim” sözleri ile kız çocuk özlemini dile getirdi.

“ Anne olduktan sonra daha sakin bir insan oldum”

Kız çocuğu da olsun isteyen eşi ile tanıştıktan sonra İzmir’e yerleşen, 2000 yılı Türkiye ve Dünya Güzeli Yüksel Ak Rimer kendini anlatırken karakterine yönelik yaptığı açıklamasında; “Anne olduktan sonra daha sakin bir insan oldum” ifadelerini kullandı.

“Modacı Ertan Kayıtken ile çok şık bir koleksiyon hazırlıyoruz”

2000 yılı Türkiye ve Dünya Güzeli Yüksel Ak Rimer modaya ilişkin; “Modacı Ertan Kayıtken ile çok şık bir koleksiyon hazırlıyoruz” diyerek çok şık bir koleksiyon müjdesini veriyor.

MAG dergisine özel

Sevgililer Günü özel çekimleri ve röportajları ile bir birinden ünlü isimleri sayfalarına konuk eden MAG Şubat ayı için Türkiye Güzeli Yüksel Ak Rimer ile bir araya geldi. MAG Şubat , www.magdergi.com.tr ,DijiMecmua, Turkcell Dergilik ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler