Ana SayfaDedikoduSerkan Çayoğlu ve Özge Gürel'den Romantik Paylaşım

İlgili Postlar

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel’den Romantik Paylaşım

Serkan Çayoğlu ve Özger Gürel’den romantik paylaşım geldi. Özge Gürel, uzun süredir birlikte olduğu ve evleneceği konuşulan sevgilisi Serkan Çayoğlu’nun doğum gününü sosyal medya hesaplarından kutlayıp, romantik bir mesaj yayımladı. İşte çiftin o paylaşımı;

“Öyle Bir Derdimiz Yok”

Mutlu ve bol dinlenmeli bir tatil yaptıklarını belirttikten sonra muhabirlerden Özge Gürel’e “Tatilde sevgilinizden sürpriz bir teklif geldi mi?”sorusu yöneltildi. Gürel:”Yok, gelmedi. Bizim öyle bir derdimiz yok” şeklinde yanıt verdi. Tatillerine hem yurtiçi hem de yurt dışı olmak üzere iki türlü olarak devam edeceklerini belirten çift çok yorulduklarını ve bu tatile ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Özge Gürel: Şöhretten Şikayetim Yok!

“Biz Böyle İyiyiz”

Uzun süredir ilişkiye devam eden çifte “Evlilik hazırlıkları yapıyor musunuz?” sorusu gelince “Sürekli söyleniyor ve çıkıyor bu haberler. Biz böyle iyiyiz, teşekkür ederiz”cevabı geldi. Çift,  birbirlerine çok uyum sağladıklarını ve güven duygusunun ortak bir noktada olduğunu ve aynı zamanda zıtlıklara rağmen birbirlerini tamamladıklarını belirtti.

Serkan Çayoğlu kimdir?

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürsel’den Romantik Paylaşım

Özge Gürel, 34 yaşına giren sevgilisi Serkan Çayoğlu’nun doğum gününü Instagram’dan kutladı.

Oyuncu, meslektaşıyla daha önce yayınlamadığı kareleri paylaştı. Öpüşürken ve birbirine sarılırken pozlarını yayınlayan Gürel, romantik bir mesaj yazdı. Oyuncu, daha çok yurt dışında selfie yaptıkları pozları yayınladı.

Evlenecekleri konuşulan çiftin, renkli kareleri beğeni aldı. Gürel, “İyi ki doğdun sevgilim. Çok seviyorum” diye yazdı.

Sözlerine devam eden oyuncu, “İki kişiyken bu kadar kalabalık olmayı, sana her gün daha aşık uyanmayı, kavgayı gürültüyü, birlikte dünyanın peşine düşmeyi, seni özlemeyi, birlikte büyümeyi bazen öyle durmayı” diye devam etti. Gürel son olarak, “Teşekkür ederim olduğun kişi için bebeğim aşırı seviyorum biliyorsun” diyerek, sözlerini bitirdi.

Özge Gürel kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler