Ana SayfaDedikoduHadise ve Acun Ilıcalı'nın Arası Açıldı Mı?

İlgili Postlar

Hadise ve Acun Ilıcalı’nın Arası Açıldı Mı?

Hadise’nin “O Ses Türkiye” yarışmasındaki jüri koltuğunu bırakacağı iddiaları üzerine Acun Ilıcalı’yla aralarının açıldığına dair iddialar gündeme gelmeye başlamıştı ki göze çarpan bir detay o iddiaları güçlendirdi. Hadise ve Acun Ilıcalı’nın arası açıldı mı? İşte detaylar;

Hadise ve Acun Ilıcalı’nın Arası Açıldı Mı?

TV 8’in sahibi Acun Ilıcalı ile ünlü şarkıcı Hadise’nin aralarının O Ses Türkiye programındaki jüri koltuğu nedeniyle açık olduğu iddia edildi. İkili arasındaki soğukluk iddiaları ise her sene düzenli olarak Acun’un doğum gününü kutlayan Hadise’nin bu sene kutlama yapmaması sonrasında güçlendi.

O Ses Türkiye programında uzun süredir jüri koltuğunda oturan Hadise ile programın yayınladığı kanal olan TV 8’in sahibi ünlü yapımcı Acun Ilıcalı’nın arasının bozuk olduğu iddiası, magazin gündemine bomba gibi düştü.

Hadise Jürilik Koltuğunu Bırakmak Zorunda Mı Kaldı?

Hadise’nin Yerini Gülşen Alabilir!

Son dönemde ‘O Ses Türkiye’ yarışmasının jüri üyeleri Ebru Gündeş ile Hadise arasında yaşanan olaylar nedeniyle Ilıcalı’nın yeni sezonda Hadise’nin yerine Gülşen’le anlaşacağı haberleri çıkmıştı. Hadise’nin her sene sosyal medyada Ilıcalı’nın doğum gününü kutlamasına rağmen, bu yıl es geçmesi dikkat çekti.

Bu Sene Doğum Gününü Kutlamadı!

Şarkıcı, geçtiğimiz yıl Ilıcalı’yla karesini sosyal medya hesaplarından yayınlamış, “Uzun yıllardır seninle aynı proje içinde olmaktan mutluluk duyuyorum. Sen dostum diyebildiğim nadir insanlardansın, İyi ki doğdun Acun!” diye yazmıştı.

Hadise’nin bu sene Ilıcalı için kutlama mesajı yayınlamaması takipçilerinin de dikkatinden kaçmadı. Yarışmanın diğer jüri üyesi Murat Boz’un Ilıcalı’nın doğum gününü kutladığı görüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler