Ana SayfaDedikoduHadise Jürilik Koltuğunu Bırakmak Zorunda Mı Kaldı?

İlgili Postlar

Hadise Jürilik Koltuğunu Bırakmak Zorunda Mı Kaldı?

Ebru Gündeş’in eşi Reza Zarrab ile 2019 yılında yasak aşk yaşadığı iddia edilen Hadise, O Ses Türkiye yarışmasındaki jüri üyeliğinden ayrıldığı iddia ediliyor. Hadise jürilik koltuğunu bırakmak zorunda mı kaldı?

Hadise ve Kaan Yıldırım Yine Mi Ayrıldı?

Uzun süredir oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan Hadise’nin adı yasak aşk iddiasına karıştı. Şarkıcının arkadaşı Ebru Gündeş’in 11 yıllık eşi Reza Zarrab ile geçtiğimiz yıllarda yasak aşk yaşadığı ileri sürüldü.

Magazin gündemine bomba gibi düşen konu hakkında açıklama yapan Hadise “Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez. Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım” ifadelerini kullandı.

Seda Bakan’dan Hadise’ye Destek

Geçtiğimiz günlerde Ebru Gündeş ve Reza Zarrab evliliğinin bitmesinde Hadise’nin rolü olduğu iddia edilmişti. Hadise ise haberleri yalanlamıştı. Seda Bakan’dan Hadise’ye destek geldi. Bakan “Bu da kadına şiddettir. Bu kadar iyi giden bir kariyer birilerini rahatsız etti galiba… Herkesin bir ailesi var. Lütfen yeter.’ dedi. Detaylar haberimizin devamında…

Ebru Gündeş kimdir?

Hadise Jürilik Koltuğunu Bırakmak Zorunda Mı Kaldı?

Tüm bu iddiaların üzerine hakkındaki yayınların durdurulması için mahkemeye başvuran ancak red cevabı alan Hadise, TV8 ekranlarından yayınlanan O Ses Türkiye programındaki jüri koltuğundan ayrıldı. Ünlü ismin yerine gelecek isim ise Aleyna Tilki olarak belirlendi. Hadise, yılladır ara vermeden O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapıyordu.

Demet Akalın Hadise-Ebru Güneş Geriliminde Tarafını Belli Etti

O Ses Türkiye yarışmasındaki jüri üyeliğinden ayrıldı. Ünlü şarkıcının yerine gelecek isim ise Aleyna Tilki oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler